Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Kazvorts: Barons/LMT basketbolisti uzvarēs Šauļus

Kazvorts: Barons/LMT basketbolisti uzvarēs Šauļus
Braiens Kazvorts
foto: www.bbl.net

Tartu "Rock" rezultatīvākais basketbolists Braiens Kazvorts pauž pārliecību, ka SEB Baltijas Basketbola līgas izslēgšanas turnīra otrajā kārtā Baronam/LMT Rīgai divu spēļu summā izdosies pārspēt Lietuvas klubu "Šiauliai" un iekļūt Četru finālā.

Izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā Šiauliai uzvarēja tieši amerikāņa Kazvorta pārstāvēto Igaunijas klubu. Pirmajā spēlē Tartu viesi bija pārāki ar 85:83, bet Šauļos mājinieki uzvarēja ar 70:63. Abos šajos mačos Igaunijas komandas rindās rezultatīvākais bija tieši Kazvorts, kurš guva attiecīgi 16 un 24 punktus.

"Par šā pāra favorītiem noteikti uzskatu Barons/LMT basketbolistus," ceturtdien sarunā ar barons.lv sacīja Rock basketbolists Braiens Kazvorts. "Viens no galvenajiem Šauļu kluba panākuma iemesliem mačos ar mūsu komanda bija precizitāte no trīspunktnieku līnijas."

Pirmajā spēlē Šiauliai realizēja 14 trīspunktniekus no 29! Pat savā laukumā Šauļu komandai neizdevās atkārtot šo sasniegumi, jo precīzi bija astoņi metieni no 23.

"Tieši ārējās līnijas spēlētāju pieskatīšanai noteikti jāveltī liela uzmanība, nedrīkst viņiem ļaut veikt caurgājienus pa aizsardzības zonas vidu. Savukārt spiediens uz grozu nav tik liels," spriež Kazvorts. "No lielajiem vienīgais nedrīkst atstāt nepiesegtu Virgīniju Praškeviču."

Saistībā ar Šiauliai vienīgo leģionāru Antonio Grantu nedrīkst aizmirst, ka "viņš vienmēr apspēlē uz kreiso, bet nevis labo pusi," piebilst Kazvorts. "Salīdzinot komandas kopumā, vēlreiz atkārtošu - Barons/LMT uzvarēs! Kurš gan var apturēt Armandu Šķēli vai Demetriju Aleksanderu?!"

Barons/LMT Rīga un Šiauliai cīņas par vietu Četru finālā aizvadīs 4. aprīlī plkst. 18 Šauļos un 12. aprīlī plkst. 16.10 Arēnā Rīga.

Izmantotie resursi:
www.barons.lv

  +5 [+] [-]

, 2008-04-04 09:25, pirms 17 gadiem
Viens sakariigs cilveeks paraadiijies

  +7 [+] [-]

, 2008-04-04 09:38, pirms 17 gadiem
barona jaunais fans un konsultants

  +2 [+] [-]

, 2008-04-04 09:54, pirms 17 gadiem
cerams vinjam bus taisniba
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-04 15:34, pirms 17 gadiem
no viņa mutes Dieva ausī
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja