Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" BBL regulāro sezonu noslēgs Zviedrijā

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"Ventspils" BBL regulāro sezonu noslēgs Zviedrijā
Rašads Andersons
Foto: BK "Ventspils"

Sestdien pēdējo MasterCard BBL regulārās sezonas spēli aizvadīs BK "Ventspils" basketbolisti, viesos tiekoties ar Norčepingas "Dolphins", un pēc šī mača kļūs zināms komandu izkārtojums turnīra tabulā.

Jau pirms pēdējās BBL regulārās sezonas spēlēm zinām, ka pirmās divas vietas ieņems "VEF" un BK "Ventspils", kuras šobrīd rindojas tieši tādā secībā. Savukārt ventspilnieku pretinieki zviedru delfīni cīnīsies tikai par savu prestižu – arī nav no vājākajiem dzinuļiem, tomēr vēlme izcīnīt pirmo vietu varētu būt stiprāka. Protams, BK "Ventspils" basketbolistiem, lai atgrieztos un regulāro sezonu noslēgtu līderu goda, nepieciešama arī "VEF" neveiksme pret "Siauliai" Rīgā, taču bez pašu uzvaras nebūs jēgas arī no tās. Interesanti, ka zviedriem dienu pirms mača ar ventspilniekiem bija jātiekas ar Roberta Štelmahera "Perlas", tiesa arī savā laukumā.

Līdzšinējās trīs tikšanās reizēs (BBL un FIBA Izaicinājuma kausā) ventspilnieku rēķinā ir divi panākumi, bet "Dolphins" uzvarējuši vienā mačā, tiesa, savā laukumā. Delfīni savu līdzjutēju priekšā Baltijas līgā līdz šim uzvarējuši sešos no deviņiem mačiem, bet BK "Ventspils" viesos piecas reizes zaudējuši un tik pat reizes piedzīvojuši neveiksmes. Pēdējo pavisam nesen – 68:84 Rīgā pret "VEF". Šajā mačā ventspilniekiem bija jāiztiek ar vēl plānāku garo galu, jo kājas traumas dēļ malā palika Artūrs Bērziņš, kuram kādu laiku acīmredzot būs jāatturas no basketbola spēlēšanas. Savukārt papildinājuma uzbrucēju rindās komandai vel nav.

Mačs Norčepingā sāksies pulksten 18 pēc Latvijas laika, bet "VEF" un "Sialuiai" laukumā Rīgā dosies stundu vēlāk.

Izmantotie resursi:
"BBL Homepage"
dolphins.se

  +5 [+] [-]

, 2011-03-04 18:24, pirms 13 gadiem
nu ko, turēsim īkšķus!

     [+] [-]

, 2011-03-04 18:39, pirms 13 gadiem
Uzvara būs, bet diemžēl tā mums neko nedos, jo VEF tomēr uzvarēs Šauļus

     [+] [-]

, 2011-03-05 09:43, pirms 13 gadiem
klāsies grūti.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-05 10:11, pirms 13 gadiem
DoOrDie rakstīja: Uzvara būs, bet diemžēl tā mums neko nedos, jo VEF tomēr uzvarēs Šauļus
esi pārliecināts?

  -1 [+] [-]

, 2011-03-05 11:12, pirms 13 gadiem
", bet BK "Ventspils" viesos piecas reizes zaudējuši un tik pat reizes piedzīvojuši neveiksmes."
kopā sanāk 10 zaudējumi izbraukumos vai varbūt uzvaru tagad arī skaita par neveiksmi, laikam kāds VEF, Barona vai kāda cita kluba līdzjutējs rakstījis rakstu

  +1 [+] [-]

, 2011-03-05 11:28, pirms 13 gadiem
kobe_2_4 rakstīja: esi pārliecināts?
VEFam arī visādi iet pēdējā laikā!!! Mājās Rūdupim pazaudēja
Bet es par to lai BKVentspils saņemas un paņem LBL kausu atkal
BBL bronza minimums

  +2 [+] [-]

, 2011-03-05 12:32, pirms 13 gadiem
stabili jauzvar