Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2869, Did:0, useCase: 3

OlyBet LBL Zvaigžņu spēle: nosaukti komandu sastāvi

OlyBet LBL Zvaigžņu spēle: nosaukti komandu sastāvi
Ronalds Zaķis: LBL komandas pamatpiecnieka centrs OlyBet LBL Zvaigžņu spēlē.
Foto: bkventspils.lv

OlyBet Latvijas Basketbola līgas vadība sadarbībā ar klubiem izraudzījusies sastāvus Zvaigžņu spēlei, kas 11. februārī plkst.17 notiks Ventspils Olimpiskajā centrā (priekšsacīkstes no plkst.15). Spēli tiešraidē translēs LTV7. Biļetes var iegādāties Biļešu servisa tirdzniecības vietās un Ventspils Olimpiskā centra kasēs.

LBL izlases pamatsastāvs: Armands Šķēle (“VEF Rīga”), Aigars Šķēle, Kristaps Janičenoks (abi BK „Ventspils”), Mārtiņš Laksa („Valmiera/ORDO”) un Ronalds Zaķis (BK „Ventspils”).

Komandā iekļauti arī aizsargi Edgars Jeromanovs (“Jūrmala/Fēnikss”), Jānis Kaufmanis (“Valmiera/ORDO”) un Edgars Lasenbergs (“Latvijas Universitāte”), uzbrucēji Roberts Stumbris (BK “Jēkabpils”), Artjoms Butjankovs (“Liepāja/Triobet”) un Kārlis Apsītis (“Ogre/Kumho tyre”), kā arī centra spēlētājs Mārtiņš Meiers (“VEF Rīga”).

Leģionāru izlases pamatsastāvs: Kristofers Ričardss („VEF Rīga”), Tailers Larsons (“Barons kvartāls”), Arns Labucks (“VEF Rīga”), Edgars Zeļonis (BK “Ventspils”) un Deniss Krestiņins (“Barons kvartāls”).

Komandā iekļauti arī aizsargi Villijs Dīns (BK “Ventspils”), Abduls Gadijs (“VEF Rīga”), Damjērs Pits (“Valmiera/ORDO”), Malkolms Grifins (“Liepāja/Triobet”), uzbrucēji Folarins Kempbels (BK “Ventspils”), Taurs Jogela (“Barons kvartāls”) un Karls Montgomerijs (“Liepāja/Triobet”).

OlyBet LBL Zvaigžņu spēles laikā notiks arī Ventspils miesnieka trīspunktu metienu konkurss, Lattelecom slam dunk konkurss, Sportland metienu konkurss, Škoda treneru sacensības metienos no centra un, protams, OlyBet Sporta bārs karsējgrupu konkurss.

 “Biļešu servisa” tirdzniecības vietās un OC “Ventspils” kasēs biļetes var iegādāties biļetes – pieaugušajiem 4 EUR, skolēniem, studentiem un pensionāriem 2 EUR.

Zvaigžņu spēlē LBL komanda un līgā spēlējošo leģionāru izlase sacentīsies desmito reizi. Līdz šim piecas reizes uzvarējuši latvieši, trīs reizes uzvarējuši Leģionāri, bet viņa spēle beigusies neizšķirti.

OlyBet LBL Zvaigžņu spēli rīko Latvijas Basketbola savienība sadarbībā ar Ventspils domi un OC “Ventspils”. Norisi atbalsta OlyBet Sports Bar, Lattelecom, Ramirent, Škoda, Sportland, Ventspils miesnieks. Informē LTV, Delfi.lv, Draugiem.lv, sportacentrs.com un Basket.lv

  +3 [+] [-]

, 2017-02-03 14:13, pirms 7 gadiem
Visi leģi kas ir lbl tie arī spēles zvaigznīšu spēlē. Bez izvēles

  +1 [+] [-]

, 2017-02-03 14:23, pirms 7 gadiem
markkomartins rakstīja: Visi leģi kas ir lbl tie arī spēles zvaigznīšu spēlē. Bez izvēles
Eštons Mičels ticis atsijāts.

  +2 [+] [-]

, 2017-02-03 14:36, pirms 7 gadiem
un kreisā igauņu komanda arī atstāta malā, labi

  -1 [+] [-]

, 2017-02-03 14:38, pirms 7 gadiem
Varēja jau labāk kausu izveidot un tā final 4 aizstātu šo agonējošo pasākumu (izņēmums ir trīspunktu konkurss), nemaz nerunāsim, ka spēles formāts arī vairs nav interesants
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-02-03 14:50, pirms 7 gadiem
Real Rebel rakstīja: Varēja jau labāk kausu izveidot un tā final 4 aizstātu šo agonējošo pasākumu (izņēmums ir trīspunktu konkurss), nemaz nerunāsim, ka spēles formāts arī vairs nav interesants
Šim piekrītu, bet nevajag pie katra raksta, kur pieminēta zvaigžņu spēle, šo kladzināt, apnīk lasīt vienu un to pašu!

  -2 [+] [-]

, 2017-02-03 15:03, pirms 7 gadiem
edza87 rakstīja: Šim piekrītu, bet nevajag pie katra raksta, kur pieminēta zvaigžņu spēle, šo kladzināt, apnīk lasīt vienu un to pašu!
Atvainojos par to, vienkārši domāju, ka varbūt pie iepriekšējā raksta šeit maz skatījumu bija, tāpēc nolēmu atkārtoties

     [+] [-]

, 2017-02-03 16:38, pirms 7 gadiem
Leģionāru līmenis vadošajās komandās tiešām ir ievērojami krities. Nespēlē viņi vairs pirmās lomas. Bet vai tad tieši tāpēc viņi netiek ņemti?