Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2365, Did:0, useCase: 3

Kristaps Dārgais: Pagājušā gada Zvaigžņu spēles dankus neatkārtošu

Kristaps Dārgais: Pagājušā gada Zvaigžņu spēles dankus neatkārtošu
Kristaps Dārgais: vai būs trešā uzvara LBL Zvaigžņu spēles slam dunk konkursos pēc kārtas?
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

 2011. un 2012.gada LBL Zvaigžņu spēļu slam dunk konkursa uzvarētājs Latvijas Universitātes uzbrucējs Kristaps Dārgais 23.februārī Valmierā paredzētajam šova pieteicies pēc pagara pārdomu brīža un prognozē asu konkurenci. „Meistarība ir, bet svarīgi, lai to izdotos likt lietā vajadzīgajā brīdī,” Kristaps noskaņojas  sīvai cīņai.

 

Vai tiesa, ka ilgi domāji, pirms šogad pieteicies Aldaris LBL Zvaigžņu spēles slam dunk konkursam?

Pārdomu brīdis bija gan. Pēdējos divos gados dažādos konkursos Latvijā esmu piedalījies bieži, un visu, ko varu izdarīt publika jau redzējusi . Jaunas idejas ir, bet to noslīpēšanai vajadzīgs laiks, kura sezonas vidū nav.

Ko tad īsti redzēsim tavā izpildījumā?

Tos pašus vēžus tikai citā kulītē... (smejas) Vienam dankam ir dažādas versijas. Iestrādes ir, meistarība – arī. Svarīgi tikai, lai to izdotos likt lietā vajadzīgajā brīdī, kā tas izdevās pagājušā gada Zvaigžņu spēlē.

Tev ir īpašs rituāls, kā noskaņoties izrādei.?

Nē, tikai labi jāiesildās un jābūt pārliecībai, ka viss izdosies.

Kuri būs tavi bīstamākie konkurenti slam dunk konkursā?

Reāls pretendents ir Jānis Timma. Var pārsteigt Artūrs Bricis, kuram izdevušies lieliski triki spēļu laikā. Labs dankeris ir Kārlis Apsītis. Arī pārējie var izšaut, tāpēc nekādas pastaigas nebūs. Jo interesantāk būs skatītājiem.

Pērn jūs ar Žani Peineru sarīkojāt šovu arī spēles laikā...

Ja pēc pirmā puslaika kāds būtu teicis, ka otrajā puslaikā kaut ko tādu izveidosies, pats nebūtu ticējis... Nekas tāds jau nebija sarunāts, kaut gan no malas varbūt likās savādāk. Vienkārši spēles laikā pavērās iedvesma – Žanis uzmeta bumbu, es uzlecu un tā ieskrējāmies, ka nevarējām apstāties.

Pērn jums bija labs garastāvoklis, jo Latvijas Universitāte bija lieliska sezona. Kāds noskaņojums tagad?

Pirms divām nedēļām prāts uz šovu nenesās... Taču divas uzvaras tagad atdevušas cerību, ka varam tomēr iekļūt play-off, arī spēles kvalitāte uzlabojusies. Tagad viss pašu rokās – starp piecām komandām, kuras pretendē uz sesto vietu, jābūt labākajiem.

P.S. Aldaris LBL Zvaigžņu spēles Ordo slam dunk konkursā piedalīsies: Kristaps Dārgais (Latvijas Universitāte), Jānis Timma (BK Ventspils),Andris Epners (Barons kvartāls),  Šedriks Hainss (BKJelgava), Roberts Stumbris (Jūrmala/Fēnikss), Artūrs Bricis, Roberts Krūmiņš (abi Liepāja/Triobet) un Kārlis Apsītis (BA Turība).

  +3 [+] [-]

, 2013-02-22 14:51, pirms 11 gadiem
A Jēkabpils zvaigzne Prikulis nepiedalīsies?

  +1 [+] [-]

, 2013-02-22 17:18, pirms 11 gadiem
Dargais,Timma,Bricis buus labs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja