Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2821, Did:0, useCase: 3

Valmieras pilsētas čempionātā 2016/17 – 17 komandas

Valmieras pilsētas čempionātā 2016/17 – 17 komandas
Foto: "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola"

Šonedēļ Valmieras 5. vidusskolā tiks dots starts basketbola entuziastu turnīram „Valmieras pilsētas čempionāts basketbolā”, kas pēdējos gados ieguvis jaunu vērienu un kļuvis par lielāko Vidzemē. Turnīrā šogad startēs 17 komandas, kas ir jauns līgas rekords. Sešu mēnešu garumā komandas noskaidros 2016./2017. gada spēcīgākās komandas divu līgu ietvaros – 1.līga un 35+ līga.

Pirmā spēle turnīrā tiks aizvadīta ceturtdien, 10. novembrī, kad savā starpā spēli aizvadīs Valmieras sporta skolas jauniešu grupas komandas „U16/VBSS” un „U17/VBSS”, bet pirmā pilnā spēļu kārta norisināsies sestdien un svētdien, kad kopā tiks aizvadītas septiņas spēles. Visu spēļu kalendāram un rezultātiem būs iespējams sekot līdzi baskiet.lv sadaļā turnīri un sociālo tīklu platformās.

Šogad turnīrā sasniegts jauns komandu pieteikuma rekords, kas sasniedzis skaitli 17. Pirmās līgas ietvaros startēs desmit komandas: MR Auto, Rūjiena, Valmiera Glass, Klondaika, Vidzemes Augstskola, Green Thunder, U-16/VBSS, U-17/VBSS, TRIMPUS un Beverīnas kuiļi. 35+ līgā startēs septiņas komandas: Banāni, Veikals Pus12, Oši, Valleta, ViA35 un divas jaunpienācējas no kaimiņu pilsētām – Smiltenes un Limbažiem.

Turnīrs norisināsies no novembra mēneša līdz 2017. gada aprīlim, kura laikā tiks noskaidrots vietu sadalījums šīs sezonas Valmieras pilsētas čempionātā basketbolā. Pamatturnīrā komandas noskaidros spēku samērus pirms marta mēnesī gaidāmajām play-off cīņām par godalgām. Šogad līdzīgi kā pēdējos gadus turnīru organizē biedrība „Vidzeme”. Šogad turnīrs norisināsies sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību, basketbola veikalu BALLZY, t/c Valleta, Tālavas sidrs un bārs Tinte. Katru mēnesi turnīrā tiks noteikti mēneša vērtīgākie spēlētāji, kā arī turnīra noslēguma vērtīgākais finālsērijas spēlētājs saņems īpašu balvu no BALLZY.

Visas spēles iespējams vērot klātienē Valmieras 5. vidusskolā., kā arī online teksta tiešraidē mājaslapā Latvijas Basketbola savienība sadaļā „turnīri”. Rezultātu atspoguļojums turnīra sociālo tīklu platformās, kā arī lielākajos Valmieras medijos.