Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1043, Did:0, useCase: 3

VEF LJBL finālturnīri: Noskaidroti pusfinālisti Venden U17 grupās

VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas finālturnīros Venden U17 grupā (1998.dzimšanas gads) noskaidrojušies pusfinālisti un pusfinālistes. U14 grupā (2001) katra komanda aizvadījusi pirmās divas spēles grupu turnīros un kļuvuši zināmi pirmie pusfinālisti. Spēļu rezultāti un statistika – basket.lv attiecīgās grupas turnīra sadaļā.

Venden U17, meitenes. Saldū ceturtdaļfinālā uzvaras izcīnīja pamatturnīra trīs labākās komandas BJBS „Rīga/Rīdzene”, Valmiera (2.) un BJBS “Rīga/TTP-1” (3.), bet Rīgas 3.BJSS (5.) ar 53:50 pārspēja Liepājas komandu (4.). Sestdien pusfinālā BJBS “Rīga/Rīdzene” – 3.BJSS un Valmiera – BJBS “Rīga/TTP-1”. Svētdien – finālspēles.

Venden U17, puiši.Ogrē ceturtdaļfinālā fiksēti vairāki negaidīti rezultāti. Valmiera (6.vieta pamatturnīrā) ar 80:60 pārspēja Ventspils “Sparu” (3.), BJBS “Rīga/Rīdzene” (5.) ar 82:72 pieveica BJBS “Rīga” (4.). Mājinieki Ogres basketbolisti (2.) tikai ar 71:69 pārspēja BJBS “Rīga/Jugla/Emerald” (7.). Tikai pamatturnīra uzvarētāji BJBS “Rīga/DSN/Sporta bode” pārākumu pār BJBS “Rīga/Pārdaugava” (8.) pierādīja pārliecinoši. Sestdien pusfinālā spēlēs BJBS “Rīga/DSN/Sporta bode” – BJBS “Rīga/Rīdzene” un Valmiera - Ogre. Svētdien – finālspēles.

U14, meitenes.Saldū A apakšgrupā labākās izredzes uz pirmajām divām vietām un līdzdalību pusfinālā ir BJBS „Rīga/Rīdzene” (1.vieta sezonas kopvērtējumā) un Liepājai. B apakšgrupā – BJBS „Rīga/TTP-1” (2.) un  Rīgas 3.BJSS (3.). Sestdien no rīta iks aizvadītas grupu turnīru pēdējās spēles, bet pievakarē – pusfināli. Svētdien cīņas par vietām.

U14, puiši. Ogrē fiksēti vairāki pārsteigumi A apakšgrupā BJBS „Rīga/Jugla-A.Kraukļa VEF” (1.vieta sezonas kopvērtējumā) ar 52:57 zaudēja Valmierai (8.) un pēc pirmās dienas visām četrām komandām ir pa uzvarai un zaudējumam. Pusfinālisti sestdien noskaidrosies spēlēs BJBS „Rīga/Jugla-A.Kraukļa VEF” – Ventspils “Spars” (5.) un Jelgava (4.) – Valmiera (8.).

B apakšgrupā BJBS „Rīga/Rīdzene” (6.) ar 38:34 pieveica BJBS „Rīga/DSN-2” (3.), bet BJBS “Rīga” (2.) piedzīvoja divus zaudējumus – Ogrei (7) ar 38:50 un BJBS „Rīga/DSN-2” (3.) ar 45:56. Pusfinālā vietu jau nodrošinājusi “Rīdzene”, bet otrās ceļazīmes liktenis izšķirsies mačā Ogre – “Rīga/DSN”.

Sestdien no rīta iks aizvadītas grupu turnīru pēdējās spēles, bet pievakarē – pusfināli. Svētdien cīņas par vietām.