Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2460, Did:0, useCase: 3

Uļjanas Semjonovas kausi dodas uz Lietuvu un Krieviju

Rīgā trīs dienas risinājās divkārtējās olimpiskās čempiones Uļjanas Semjonovas kausa izcīņas turnīri meiteņu komandām U15 un U17 vecuma grupās. Piedalījās jaunās basketbolistes no Igaunijas, Krievijas, Lietuvas, Polijas, Somijas un Ungārijas, kā arī labākās Latvijas jauniešu komandas. Galvenās balvas izcīnīja Viļņas un Sanktpēterburgas komandas.

Abās vecuma grupās vispirms sešas komandas aizvadīja apļa turnīrus, bet pēdējā dienā notika finālspēles par pirmo, trešo un piekto vietu.

U15 grupā finālspēlē Sanktpēterburgas komanda “Ņevskaja” (Krievija) ar 72:40 pārspēja BJBS “Rīga/Rīdzene/TTT”, spēlē par trešo vietu BJBS “Rīga/Jugla” – Tallinas “Audentes” (Igaunija) 61:43, par piekto vietu “Darazsak Akademia” (Ungārija) – UKS 7 (Polija) 52:47.

U17 grupā finālspēlē Vilnius BS (Lietuva) – BJBS “Rīga/Rīdzene” 55:49, par trešo vietu BJBS “Rīga/TTP-1” – “Kupcinskij Olimp” (Krievija) 84:62, par piekto vietu Lapenrantas “Catz” (Somija) – Maskavas “Gloria” (Krievija) 74:58.