Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1238, Did:0, useCase: 3

Jānis Timma un Swedbank Basketbols aicina uzrunās mazos krāslaviešus

Jānis Timma un Swedbank Basketbols aicina uzrunās mazos krāslaviešus
Foto: Romualds Vambuts

 Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas rīkotās akcijas Basketbols aicina 2012./2013.gada sezonas 4. sarīkojumā Krāslavas Varavīksnes vidusskolā trešdien, 30.janvārī, piedalīsies apmēram 100 Krāslavas pamatskolas un Krāslavas Varavīksnes vidusskolas 1. un 2. klašu audzēkņi. Bērni pieredzējušu basketbolistu vadībā apmeklēs dribla, piespēļu un metienu „stacijas”, kā arī saņems uzaicinājumu iesaistīties sporta skolu nodarbībās.

 

Nodarbības vadīs četrkārtējais Latvijas čempions Uģis Viļums un BK Ventspils basketbolists Jānis Timma, kurš basketbola gaitas uzsācis Krāslavā. Viņiem palīdzēs Krāslavas sporta skolas basketbolisti.

Dalībnieki saņems Swedbank LJBL sagatavotās jauno basketbolistu dienasgrāmatas, Venden ūdeni, Swedbank dāvātu Basketbols aicina T-kreklu un uzaicinājumu trenēties sporta skolā no vietējiem basketbola treneriem.

Sporta skolu treneri, kuri līdz šim ir uzņēmuši Swedbank Basketbols aicina uzsver, ka šāda akcija ir ļoti noderīga, konkurējot ar citiem sporta veidiem par mazo sportotāju un viņu vecāku simpātijām.

Agnis Beķeris, Madonas BJSS: „Madona nav lielpilsēta, bērnu skaits nav bezgalīgs un katrs viņus cenšas pievērst savam sporta veidam. Iespēja darboties kopā ar īstiem basketbolistiem, uzdot viņiem jautājumus un dzirdēt interesantas atbildes ļoti stiprina mūsu pozīcijas.”

Swedbank jaunatnes atbalsta projekta Basketbols aicina mērķis - ieinteresēt jaunāko klašu skolēnus nodarboties ar basketbolu.

Basketbols aicina nodarbības programmā iekļauti iesildīšanās un stiepšanās vingrinājumi, aizsardzības pamati, šķēršļu stafete, kā arī dribla, piespēļu un metienu "staciju"

Projekts Basketbols aicina ar Swedbank atbalstu tiek īstenots jau trešo gadu. Pērn Latvijas Basketbola līgas spēlētāji un Latvijas Sieviešu basketbola līgas spēlētājas vadīja nodarbības jaunāko klašu skolēniem Valmierā, Ozolniekos, Jelgavā, Saldū, Madonā, Daugavpilī, Rīgā, Aizkrauklē un Jēkabpilī.

Šogad pirmie sarīkojumi notika Rūjienā, Rēzeknē un Cēsīs. Swedbank Basketbols aicina sarīkojumi notiks katru mēnesi, aptverot visus Latvijas novadus.

 

Video no Basketbols aicina Cēsīs: Video: Basketbols aicina no Cēsīm

 

Foto no Basketbols aicina Cēsīs: Foto: Basketbols aicina arī Cēsīs