Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1238, Did:0, useCase: 3

Basketbols aicina ar jaunajiem BBL čempioniem

Basketbols aicina ar jaunajiem BBL čempioniem
Basketbols aicina sarīkojums Jelgavā.
Foto: Romualds Vambuts

 Ceturtdien, 11. aprīlī Olimpiskajā Centrā Ventspils notiks Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas rīkotā akcija Basketbols aicina. Divas basketbola nodarbības apmēram simts Ventspils 1.ģimnāzijas, Ventspils 1.pamatskolas un Ventspils 4.vidusskolas pirmo un otro klašu skolēniem vadīs četrkārtējais Latvijas čempions komandas Jūrmala/Fēnikss spēlētājs Uģis Viļums, kā arī  Baltijas Basketbola līgas čempionvienības BK Ventspils spēlētāji Mārtiņš Meiers un Folarins Kempbels.

 

Olimpiskā Centra Ventspils sporta hallē (Sporta ielā 7/9) nodarbības sāksies plkst.12 un plkst.13. Basketbola stundas 45 minūtēs bērni izmēģinās  iesildīšanās un stiepšanās vingrinājumus, iepazīsies ar aizsardzības pamatelementiem, apmeklēs dribla, piespēļu un metienu „stacijas”, sacentīsies šķēršļu stafetē. Nodarbības beigās sarīkojuma vadītāji atbildēs uz jautājumiem un paredzēta kopīga fotografēšanās.

Dalībnieki saņems Swedbank LJBL sagatavotās jauno basketbolistu dienasgrāmatas, Venden ūdeni, Swedbank dāvātu Basketbols aicina T-kreklu un uzaicinājumu trenēties sporta skolā no vietējiem basketbola treneriem.

Sporta skolu treneri, kuri iepriekš uzņēmuši Swedbank Basketbols aicina, uzsver, ka šāda akcija ir ļoti noderīga, konkurējot ar citiem sporta veidiem par mazo sportotāju un viņu vecāku simpātijām.

Swedbank jaunatnes atbalsta projekta Basketbols aicina mērķis - ieinteresēt jaunāko klašu skolēnus nodarboties ar basketbolu.

Projekts Basketbols aicina ar Swedbank atbalstu tiek īstenots jau trešo gadu un aptver visus Latvijas novadus. Pērn Latvijas Basketbola līgas spēlētāji un Latvijas Sieviešu basketbola līgas spēlētājas vadīja nodarbības jaunāko klašu skolēniem Valmierā, Ozolniekos, Jelgavā, Saldū, Madonā, Daugavpilī, Rīgā, Aizkrauklē un Jēkabpilī.

Šogad pirmie sarīkojumi notika Rūjienā, Rēzeknē, Cēsīs, Krāslavā un Rīgā.

Video no Basketbols aicina: Videofaili

Foto no Basketbols aicina: Foto galerijas

  -2 [+] [-]

, 2013-04-09 16:59, pirms 11 gadiem
Kur te rakstā minēts par jaunajiem BBL protokoliem? Neiebraucu.