Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1038, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Portnovs

Video: Basketbols paver iespēju bez maksas studēt Rīgas Biznesa skolā

Latvijas Jaunatnes basketbola līga (LJBL) sadarbībā ar Rīgas Tehniskās universitātes Rīgas Biznesa skolu (RBS) piedāvā iespēju studēt, izmantojot pilnu studiju maksas atlaidi bakalaura programmā „Vadīšana starptautiskos uzņēmumos”. Studiju maksas atlaide konkursa kārtībā tiks piešķirta vienam LJBL spēlētājam vai spēlētājai.

Uz pilnu studiju maksas atlaidi var kandidēt 12.klašu skolēni, kuri atbilst šādiem kritērijiem: Basketbols paver iespēju bez maksas studēt RBS

Lai pieteiktos studijām un kandidētu uz studiju maksas atlaidi, līdz 22.aprīlim jāiesniedz aizpildīts pieteikums ar tajā norādītajiem dokumentiem.

Kandidātu vērtēšana saskaņā ar Nolikuma 4.punktu tiks veikta no 22.aprīlim līdz 5.maijam.

Studiju maksas atlaides ieguvēju paziņos 9.maijā.

Lai stimulētu jauniešus ne tikai labi spēlēt, bet arī mācīties, LJBL regulāri seko spēlētāju sekmēm, apbalvojot labākos, kā arī liedzot finālturnīros piedalīties nesekmīgajiem. Iespēja bez maksas iegūt izglītību prestižā augstskolā ir jauna iespēja ikvienam jaunajam basketbolistam. LJBL un RBS sadarbība turpināsies arī nākamajos gados.

VEF LJBL Talantu nedēļa: iesaisties, izpildi, uzvari!

Basketbolu spēlē interesanti cilvēki ar dažādiem talantiem. Tāpēc VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līga no 27. februāra līdz 5. martam jau astoto gadu pēc kārtas rīko Talantu nedēļu. Aicinām savās sporta skolās, zālēs un komandās iesaistīties ikvienu, nedēļas laikā izpildot kādu no sešiem uzdevumiem. 
Foto: Romualds Vambuts

Sākas pieteikšanās “Kārums kausa” izcīņas 3.posmam

VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas rīkotās ”Kārums” kausa izcīņas 3. posma turnīri U10 grupas komandām risināsies 14. martā, U11 grupas komandām – 15. martā Rīgā, Salaspilī un reģionos. Pieteikšanās termiņš – 28.februāris, pieteikumus sūtīt karlis.loks@lbs.lv

VEF LJBL Talantu nedēļa: piesakies un piedalies, uzzini un iesaisti citus!

Basketbols nav tikai spēle sporta zvaigznēm – tā ir vispusīgas personības veidojoša vide, kurā darbojas interesanti cilvēki ar dažādiem talantiem. Tāpēc VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līga jau astoto reizi no 27. februāra līdz 5. martam rīko Talantu nedēļu un aicina iesaistīties visus dalībniekus. Parādi savas prasmes un apgūsti jaunas, kā arī ievies Talantu nedēļu savā sporta skolā un komandā!