Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1396, Did:0, useCase: 3

Uvis Helmanis aicina jauniešus uz treniņiem Rīgā

Pirmdien, 9. jūlijā, plkst.13 Pļavnieku pamatskolā, Jāņa Grestes ielā 14 basketbola programmas STARTS! ietvaros treneri Uvis Helmanis un Raimonds Feldmanis uzsāks 5 dienu treniņu programmu Rīgas jauniešiem vecumā no 10 līdz 15 gadiem, kuri vēlas aktīvi pavadīt laiku un iepazīt sportu.

 

Katru dienu norisināsies 3 stundu ilgi treniņi, kuros uzmanība tiks koncentrēta uz individuālo prasmju attīstību,.Savukārt piektdien, 13. jūlijā, turnīra ietvaros tiks pilnveidota komandas sadarbība. Varēs piedalīties visi dalībnieki un cīnīties par balvām. Paralēli treneri veltīs laiku diskusijām par sporta nozīmi, disciplīnu un personīgo higiēnu.
Dalība visos treniņos ir bez maksas. Dalībniekiem uz treniņiem līdzi jāņem tikai labs noskaņojums, atbilstošs apgērbs un basketbola bumba, ja tāda ir pieejama. 
Basketbola programmu STARTS! atbalsta Rīgas Dome, basketbola klubs VEF Rīga, Adidas un Eugesta.
Treniņi no pirmdienas līdz piektdienai notiek no plkst.13 līdz plkst.16 no pirmdienas līdz piektdienai.
Šādas nometnes dažādis Rīgas rajonos risināsies vēl trīs nedēļas pēc kārtas.