Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:721, Did:0, useCase: 3

Sporta psihologa meistarklase 31.martā

Latvijas Treneru tālākizglītības centrs aicina piedalīties sporta psihologa meistarklasē „Sporta psiholoģiskā sagatavotība ceļā uz panākumiem komandu sporta veidos”. Meistarklase notiks 2015.gada 31.martā, plkst. 10.00, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā (Brīvības 333, Rīga). 

Meistarklasi vadīs zviedru sporta psihologs John Jansson – ieguvis doktora grādu psiholoģijā, strādājis par sporta psihologu Zviedrijas hokeja izlasē un florbola izlasē, palīdzot tām kļūt par vadošajām komandām pasaulē savā sporta veidā. 

Meistarklases laikā tiks sniegtas atbildes uz jautājumiem:

Kas jādara, lai saliedētu komandu?Kā individuālos mērķus padarīt par komandas mērķiem?Kādu trenera stilu izvēlēties konkrētajā mirklī?Kā pārvarēt psiho-emocionālos lūzumus spēles gaitā?

Meistarklases laikā tiks izspēlētas praktiskas situācijas ar dažādām krīzes situācijām, un veidiem kā uz tām reaģēt un kā šos risinājumus īstenot savā komandā.

Meistarklase notiks angļu valodā ar tulku latviešu valodā, un tās dalībnieki saņems apliecību par sporta speciālista profesionālās pilnveides izglītības programmas apguvi 8 stundu apmērā, derīgu sporta speciālistu resertifikācijai.

Semināram aicinām pieteikties līdz 2015.gada 30.martam. Dalības maksa – 35 euro.

Meistarklases reģistrēšanās anketa –

Sporta psihologa meistarklase „Sporta...

Pievienotajā failā meistarklases programma.

Ar cieņu,
Latvijas Treneru tālākizglītības centrs,
Latvijas Treneru tālākizglītības centrs