Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:721, Did:0, useCase: 3

LBS biedru sapulce: pārskati, informācija, diskusija

Otrdien, 10.februārī, RTU Rīgas Biznesa skolas telpās notika ikgadējā Latvijas Basketbola savienības biedru sapulce. No 43 kolektīvajiem biedriem bija pārstāvēti 34. Latvijas Basketbola savienības biedru sapulce apstiprināja LBS prezidenta Valda Voina pārskata ziņojumu (teksts - pielikumā), LBS revidenta un LBS komisiju ziņojumus.

LBS Nacionālo izlašu direktors Māris Jučmanis informēja par sieviešu un vīriešu valstsvienību, kā arī sešu jaunatnes izlašu darba plāniem 2015.gada vasarā.

LBS ģenerālsekretārs Edgars Šneps iepazīstināja ar gatavošanās gaitu Eiropas 2015.čempionāta turnīram Latvijā.

Valsts sporta medicīnas centra Antidopinga nodaļas vadītāja Liene Kozlovska informēja par jaunākajām tendencēm un prasībām cīņā ar dopingu.

Diskusijā par jauno basketbolistu sagatavošanas procesu un pāragro migrāciju piedalījās „VEF Rīga” padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups, BK „Ventspils” valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics un aģents Raivis Ušackis (bija aicināti arī BK „Valmiera” pārstāvis Mārtiņš Bērziņš un aģents Artūrs Kalnītis).