Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:721, Did:0, useCase: 3

Foto: EuroBasket mantojums: Biznesa augstskola "Turība" bagātina savu teritoriju ar jaunu basketbola grozu

2015. gada Eiropas basketbola čempionāta grupas turnīra veiksmīga sarīkošana Rīgā ne tikai nostiprinājusi Latvijas starptautisko autoritāti, devusi ievērojumus ieguvumus valsts ekonomikai, bet arī palielinājusi Latvijas Basketbola savienības iespējas atbalstīt ilgtermiņa attīstībai svarīgus projektus. Kā lēma LBS valde, daļa EuroBasket2015 sarīkošanā gūtās peļņas tiks izmantota, lai palīdzētu LBS biedriem uzstādīt grozus brīvdabas laukumos.

Viens šāds grozs pienācās arī Biznesa augstskolai "Turība". Kā norāda BK Biznesa augstskola Turība direktors Jānis Vecrinks, paredzētajā uzstādīšanas vietā ir labi, kvalitatīvi bruģēts laukums, kas atrodas 50 metrus no augstskolas studentu kopmītnēm iežogotā teritorijā ar augstskolas Iekšējās drošības dienesta videonovērošanas kamerām un apgaismojumu. Laukums aizņem daļu no augstskolas autostāvvietas un ir atsevišķi nožogots. 100 metrus no iecerētās groza uzstādīšanas vietas atrodas augstskolas sporta zāle. Tāpat nepieciešamības gadījumā ir iespējas izmantot gan kopmītnes, gan sporta zāles labierīcības un dušas.