Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:990, Did:0, useCase: 3

U20 sieviešu izlasei pirmās pārbaudes spēles

U20 sieviešu izlasei pirmās pārbaudes spēles
Anete KiršteineFoto: fibaeurope.com

 Otrdien un trešdien plkst.18 Meža skolas zālē Brīvības ielā 384a Latvijas U20 izlase pārbaudes spēlēs sacentīsies ar Krievijas U20 komandu. Abas vienības gatavojas Eiropas U20 čempionātam, kas no 7. līdz 17.jūlijam notiks Serbijas pilsētā Novi Sadā.

"Paskatīsimies, kā komanda izskatās bez divām potenciālajām līderēm - Niedolas un Vītolas," Latvijas U20 izlases galvenā trenere Daiga Jansone uzsver, ka informācija par atsevišķu spēlētāju sportisko formu un iederību komandas spēles modelī šoreiz būs svarīgāka par rezultātiem.

Paredzams, ka otrdien laukumā dosies 12 basketbolistes, no kurām daļa sezonu pavadījušas ASV: Kristīne Brance, Anna Sonka, Arta Kublačova, Ilze Gotfrīda, Madara Gulbe, Anete Kiršteine, Linda Pagrode, Ieva Eida, Dita Rozenberga, Linda Rubene, Ilze Teilāne un Līga Šurkusa.

Trešdienas spēlē trīs no viņām paliks malā, bet pie vārda tiks Asnate Fomina, Elīna Piterniece un Guna Lagzdiņa.

U20 izlases kandidātu sarakstā ir arī Sabīne Niedola un Kristīne Vītola, kuras valstsvienības sastāvā gatavojas Eiropas sieviešu čempionātam.

Spēles statistika online režīmā būs redzama basket.lv

Seko un uzzini pirmais:

  +1 [+] [-]

, 2011-06-07 13:17, pirms 13 gadiem
jāaiziet,jāuzmet aci