Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1597, Did:0, useCase: 3

Foto: LMT Basketbola Akadēmija aicina teikt "NĒ!" "legālajām" narkotikām

Romualds Vambuts
Romualds Vambuts
LMT Basketbola akadēmija un Latvijas Jaunatnes basketbola līga aicina atbalstīt iniciatīvu "NE":"legālajām" narkotikām gan ar saviem parakstiem, gan aktīvu un sportisku dzīvesveidu. Sintētisko narkotiku pielīdzināšana narkotiskajām un psihotropām vielām ļaus pārtraukt to nekontrolētu un nesodītu izplatīšanu pusaudžu vidū, tādā veidā apturot jaunās paaudzes morālo un fizisko degradāciju.
14. novembrī mūsu LMT Basketbola akadēmijas puiši Miks Antoms, Mārcis Saulītis un Rīčards Melderis piedalījās šajā akcijā Rīgas ielās uz tirdzniecības vietu durvīm izlīmējot plakātus, kuros redzams 20 gadus vecs jaunietis smagā veselības stāvoklī guļam slimnīcas gultā. Puisis šogad Anglijā nomiris pēc "legālo narkotiku'' lietošanas. Plakāts aicina aizdomāties, vai indīgo vielu lietotāji vēlētos savu fotogrāfiju redzēt kā nākamo uz šāda veida plakātiem.
Foto: Romualds Vambuts

     [+] [-]

, 2013-11-15 11:26, pirms 11 gadiem
Jādod pa pauri tiem, kas to zaņķi pīpē un ieved, nevis pārdevējam, kas grib tikai naudu nopelnīt.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-20 12:49, pirms 11 gadiem
pareizi NElegalaas narkotika sir daudz labaakas!!

     [+] [-]

, 2013-11-27 22:31, pirms 11 gadiem

Komentārs par 11. attēlu

MK_Latvia rakstīja: Jādod pa pauri tiem, kas to zaņķi pīpē un ieved, nevis pārdevējam, kas grib tikai naudu nopelnīt.
logiskak butu sodit tos kuri taas narkotikas paardod