Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1597, Did:0, useCase: 3

Video: Guntis Endzels: Darbs notiek un process nebeidzas!

Gatavojoties mājas spēlei LBL pret Liepājas Lauvu komandu, lūdzām izteikt viedokli galvenajam trenerim Guntim Endzelam par treniņos notiekošo (režīmu, apmeklētību, progresu, kandidātiem) un gatavošanos spēlei pret Liepājas Lauvām. Video: Artūrs Portnovs
Vērtējums:
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-03-03 14:33, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: U-18 ir nevis komanda, bet parodija, visticamāk, ka kāda funkcionāra projekts palaists, tādiem nav jēgas spēlēt LBL, kur rezultātu jau var redzēt.

teiksim tā, savējo projekts, kur spēlē arī savējie ielikteņi

LBL- bija nepieciešams U-20 apvienojot ar U-21, jo tie, kas beidz skolu, lai ir gatavi izlemt un redzēt, vai būs spēlētājs vai nē, turklāt, pie U-20 varētu piesaistīt labākos no U-18, kuriem jāspēlē ir LBL-1.

pilnīgs farss, ja paskatās, kur ir nonākusi U-20, kas spēlē, kas studē, a tā būtu komanda, U-20 un visi spēlētu, nostabilizētos un pakāpeniski ieietu pieaugošo basketbolā, kas nevarētu, tie saprastu, kas varētu un gribētu, arī gribētu, tie spēlētu un būtu labs atbalsta punkts tālāk karjerā.
Pilnīgi piekrītu!