Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1133, Did:0, useCase: 3

U20 sieviešu izlases treneris Aivars Vīnbergs: Aplis ir visgodīgākā sistēma

U20 sieviešu izlases treneris Aivars Vīnbergs: Aplis ir visgodīgākā sistēma
Guna Lagzdiņa: viena no potenciālajām U20 izlases līderēm.
Foto: FIBAeurope.com

Eiropas U20 sieviešu čempionāta B līgas turnīrā Bulgārijas pilsētā Albenā piedalīsies deviņas komandas, kuras no 4. līdz 14.jūlijam izspēlēs apļa turnīru. Latvijas komanda (1993.gadā dzimušās spēlētājas un jaunākas) spēļu secībā sacentīsies ar Čehijas, Beļģijas, Lielbritānijas, Izraēlas, Rumānijas, Portugāles, Luksemburgas un Bulgārijas komandām. 

Latvijas U20 izlases galvenais treneris Aivars Vīnbergs:

„Vienmēr esmu uzskatījis, ka apļa sistēma ir visgodīgākais veids, kā noskaidrot labāko – viss atkarīgs tikai no katra paša.

Komandas gatavošanās plāns un kandidātu saraksts vēl ir tapšanas procesā. Apzinu potenciālās kandidātes, ievācu informāciju arī par tām basketbolistēm, kuras pēdējā laikā nav bijušas vietējā „apritē”. Runāšu ar U18 izlases vadību par to, kurā komandā būtu vislietderīgāk izmantot atsevišķas spēlētājas. Kaut gan šā vecuma komandai iepriekšējie starti Eiropas čempionātos nav bijuši veiksmīgi, ceru, ka jauna treneru kolktīva svaigs skats mainīs akcentus un kādu spēlētāju ieraudzīsim jaunā gaismā.”