Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1133, Did:0, useCase: 3

U20 izlase: plus Lagzdiņa, mīnus Brīdiņa

U20 izlase: plus Lagzdiņa, mīnus Brīdiņa
Guna Lagzdiņa uzbrukumā.
Foto: basket.ee

Latvijas U20 sieviešu izlases treneru kolektīvs mazliet koriģējis kandidātu sarakstu, gatavojoties Eiropas U20 čempionātam.

"No kandidātu saraksta svītrota saspēles vadītāja Krista Brīdiņa, toties esam uzaicinājuši pievienoties Gunu Lagzdiņu," paziņoja komandas galvenā trenere Daiga Jansone.

Tā kā "ceturtie numuri" Sabīne Niedola un Kristīne Vītola ir aizņemtas valstsvienības treniņos, 18 gadus vecās Lagzdiņas iekļaušanās nodrošinās sastāva sabalansētību treniņos un pārbaudes spēlēs. "Protams, Gunai ir iespēja iekļūt komandas divpadsmitniekā un spēlēt Eiropas čempionātā. Viss atkarīgs no tā, kā veiksies treniņos un spēlēs," uzsvēra trenere Jansone.

Komandas treniņos Daigas Jansones, Ainara Zvirgzdiņa un Aivara Vīnberga vadībā piedalās 15 spēlētājas. Vēl divas kandidātes - Niedola un Vītola - tiek gaidītas pēc valstsvienības darba cēliena beigām.

Otrdien un trešdien Latvijas komandai Meža skolas zālē paredzētas pirmās pārbaudes spēles ar Krievijas U20 izlasi.

Eiropas U20 sieviešu čempionāts notiks Serbijas pilsētā Novi Sadā no 7. līdz 17.jūlijam.

Seko un uzzini pirmais: