Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2593, Did:0, useCase: 3

Dubultamatieru līga: 6.spēļu nedēļa

dubultamatieri
dubultamatieri

Dubultamatieru līga: 6.spēļu nedēļa
Matīss Rudmiezis bija rezultatīvākais BK "Sonora" uzvarā pret "Latvijas Gāzi".
Foto: M.Greidāns

Aizvadītas 13 spēles.

Nedēļas izcilnieki

Punkti: Matīss Caune (Karavīrs) - 30

Efektivitāte: Ģirts Spēlmanis (Kursa MRU/Mārupe +35) - 38

Atlecošās bumbas: Jānis Rudzītis (DzSK Lokomotīve) - 25

Rezultatīvas piespēles: Valdis Razumovskis (BK Salaspils) - 10

Pārtvertas bumbas: Artūrs Melnieks (BK Salaspils) - 6

Bloķētie metieni: Rihards Gromuls (VCG ekspertu grupa) - 3

3 punktu metieni: Mārtiņš Bogdanovs (Leifheit/Latvijas Universitāte)- 4/4

Soda metieni: Ģirts Spēlmanis (Kursa MRU/Mārupe +35), Ilmārs Bergmanis (Krown) – 8/8

Ballzy Elites grupa

Pēc sestās spēļu kārtas notikusi līderu maiņa. BK “Sonora” viesos mazrezultatīvā cīņā pārspēja “Latvijas Gāzi”, tādejādi sarūpējot “gāzeniekiem” pirmo zaudējumu sezonā un paši pārņemot vadību. “Sonorai” gan vieglas dienas negaida, jo atlikušās divas pirmā apļa spēles būs pret pagājušās sezonas medaļniekiem - “Kursu” un “Leifheit”. Mārupieši šonedēļ atpūtās, bet “Leifheit/LU” viesos pacīnījās ar Ķekavu, izcīnot ceturto panākumu pēc kārtas. No klupiena pēdējā brīdī paglābās cita līdergrupas komanda “Cavendish”. Tikai pēdējās divās spēles minūtēs izdevās nosvērt svara kausus par labu cīņā ar BK “Upesciems”. Četru zaudējumu sēriju ar pārliecinošu uzvaru pret “Ballzy/Mārupe” pārtrauca BA “Turība”-2.

Septītajā kārtā visas četras spēles būs svarīgas no turnīra tabulas viedokļa bez izteiktiem favorītiem. Vai atkal mūs sagaidīs līderu maiņa?

1.līga

Turpinās liela komandu migrēšana pa turnīra tabulas pakāpieniem. Vēl nesenie līderi “wiseadvice.lv” piedzīvoja otro neveiksmi pēc kārtas, atkāpjoties uz ceturto pozīciju. Savukārt Jūrmala pēc trim uzvarām pirmajās spēlēs, jau piedzīvojuši trīs zaudējumus pēc kārtas. Uzmanības centrā bija DzSK “Lokomotīve” panākums viesos pār “Krown/LG”. Abas komandas atradās tabulas pirmajās divās ailītēs, ļaujot “dzelzceļniekiem” iegūt uzvaru ar dubultu vērtību. Viņu uzņemto tempu turpina turēt “Karavīrs”, kuriem dramatiskā galotnē izdevās nosargāt spēles gaitā iekrāto pārsvaru pret “Latvenergo”. Šobrīd devīto vietu ieņemošā “Salaspils” komanda izcīnījusi uzvaras pusē no spēļu, kas vēlreiz pierāda komandu ļoti līdzīgo spēku samēru.

2.līga

Par lielāko nedēļas pārsteigumu Lāčplēša dienas vakarā varēja parūpēties SK “Babīte/Čiekurs”. Pierīgas komanda joprojām ir pirmās uzvaras gaidās, bet cīņā pret “Pārdaugavu” pirmais panākums bija tik tuvu kā vēl nekad. Vieni no turnīra līderiem “Pārdaugava” spēja izvairīties no nepatīkama ieraksta tabulā, izglābjoties pagarinājumā un izcīnot ceturto uzvaru. Ar uzvaru mājās pret “C4”, piecdesmit procentu bilanci atjaunoja “Optiline.lv”. “LVM DOKS” izcīnīja pārliecinošu uzvaru mājās pret “Cosmoss” vienību. Šis panākums ļāvis pacelties uz ceturto pozīciju. Visbeidzot “Optibet Traktors” komanda nespēja nokomplektēt sastāvu cīņai Ādažos, saņemot tehnisko zaudējumu.

Jaunnedēļ līderu spēkošanās Ulbrokā, kur pie BK “Stopiņi” viesosies “Emerald/Zalaris”.

Oktobra mēneša labākie spēlētāji

Elites grupas Ballzy oktobra mēneša spēlētājs: Roberts Plivčs (Kursa MRU/Mārupe)

1.līgas Krown oktobra mēneša spēlētājs: Toms Vilks (wiseadvice.lv)

2.līgas oktobra mēneša spēlētājs: Atis Slišāns (BK Stopiņi)

LEIFHEIT uzvaras grozs: Reinis Egle (BK Upesciems)

Ballzy Elites grupas motivācija: Reinis Ludiņš (BK Upesciems)

Ballzy 1.līgas motivācija: Pēteris Strautmanis (VCG ekspertu grupa)

Ballzy 2.līgas motivācija: Dzintars Ozols (Optibet Traktors)

Mūsu atbalstītāji un sadarbības partneri šosezon ir “Ballzy,”LEIFHEIT”, “Krown”, “OlyBet”.