Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Lasmanis iemet 16 un 10, "Riga" Honkongā sāk ar divām uzvarām

Lasmanis iemet 16 un 10, "Riga" Honkongā sāk ar divām uzvarām
Kārlis Lasmanis. Foto: FIBA

Honkongā notiekošo 3x3 basketbola Pasaules tūres posmu ar divām uzvarām sākuši "Riga" spēlētāji. Ievadā viņi ar 21:18 pieveica mājiniekus, kam sekoja 21:11 panākums pret Amsterdamas komandu.

Dienas pirmajā spēlē Latvijas 3x3 basketbolisti pārspēja Honkongas komandu, un izcilu maču aizvadīja Kārlis Lasmanis, kurš guva 16 punktus. Viņš realizēja septiņus soda metienus (7/8), piecus metienus punkta vērtībā (5/6) un divus tālmetienus (2/4). Pārējie "Riga" basketbolisti kopā ņemti izdarīja tikai astoņus metienus.

Ja duelis pret Honkongu bija negaidīti sarežģīts, beigās pat nonākot iedzinējos ar 15:17, tad pret Amsterdamu tika izcīnīta droša uzvara, aizbēgot jau spēles ievadā. Atkal rezultatīvākais bija Lasmanis, kurš iemeta desmit punktus. Nauris Miezis nāca talkā ar deviņiem punktiem un sešām atlēkušajām bumbām.

"Riga" kļuvusi par D apakšgrupas uzvarētāju. Ceturtdaļfināls gaidāms svētdien pulksten 9:25. Arī pusfināli un fināls norisināsies rīt.

Pasaules tūres ietvaros "Riga" nav zaudējusi jau 17 spēlēs pēc kārtas. Pēdējā neveiksme piedzīvota jūlijā.


, 2022-11-26 11:45, pirms gada
Pirmā spēle tāda negaidīti smaga sanāca, bet otrajā Riga pārbrauca pāri Amsterdamai..
Lasmanis pirmo spēli gandrīz vienatnē uzvarēja..
Agnis Čavars. Foto: FIBA
116

Latvijas 3x3 basketbola izlase iekļūst Parīzes olimpiskajās spēlēs

Honkongā noslēdzies Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs 3x3 basketbolā. Latvijas izlase ļoti nervozā pusfinālā sacentās ar Nīderlandes izlasi, Naurim Miezim pagarinājumā izraujot uzvaru ar 15:14. Turnīra finālā, kurā uz spēles bija olimpiskā ceļazīme, latvieši sakāva Austrijas izlasi ar 19:14.
Nauris Miezis. Foto: FIBA 3x3
17

Miezis uguņo no tālienes, Latvija droši uzveic Ēģipti un triumfē OS kvalifikācijas grupā

Honkongā notiekošajā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā 3x3 basketbolā trešo uzvaru tikpat apakšgrupas spēlēs izcīnīja Latvijas 3x3 basketbolisti (Nauris Miezis, Agnis Čavars, Francis Lācis, Zigmārs Raimo), kas ar 21:12 apspēlēja Ēģipti un triumfēja B apakšgrupā.
Zigmārs Raimo. Foto: FIBA
22

Latvieši 3x3 olimpisko kvalifikāciju sāk ar divām uzvarām

Honkongā turpinās Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs 3x3 basketbolā. Latvijas vīriešu izlase B grupas otrajā spēlē apspēlēja Jaunzēlandes basketbolistus ar rezultātu 21:10, izvirzoties pirmajā vietā grupā.