Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Reijess: "Gribu būt daļa no "Real" vēstures"

Spānijas čempionu Madrides "Real" centrs Felipe Reijess pagarinājis līgumu ar klubu līdz 2009./10.gada sezonai. Tāpat 27 gadus vecais spēlētājs neizslēdz iespēju savu karjeru beigt tieši "Real" sastavā.

27 gadus vecā Reijesa pašreizējais līgums beidzas pēc 2008./09.gada sezonas, tomēr basketbolists izšķīries par lēmumu pagarināt to vēl par vienu sezonu, ko kluba vadība arī akceptēja. Turklāt "Real" ir tiesības piedāvāt līgumu arī 2010./11.gada sezonā pie esošajiem nosacījumiem.

Spānijas izlases centrs pievienojās Madrides klubam 2004./05.gada sezonā, palīdzot šo trīs gadu laikā izcīnīt gan divus Spānijas čempiontitulus, gan ULEB kausu. Turklāt pagājušās sezonas ACB līgas finālu vērtīgākā spēlētāja titulu izpelnījās tieši Reijess.

"Es jūtos tiešām aizkustināts. Es labprāt savu karjeru beigtu Madridē, šo gadu laikā izcīnot daudz titulu," sarīkotājā preses konferencē paziņoja Reijess. "Šosezon mums ir izvirzīti konkrēti mērķi. Mūsu ambīcijas vienmēr ir bijušas augstākās, tomēr pats galvenais ir cīnīties un parādīt, ka mūs jārespektē jebkurai komandai."

Taujāts par izredzēm Eirolīgā, Reijess atbildēja: "Jā, vēlamies cīnīties par galveno trofeju. Tomēr ir jāiet soli pa solītim, jo Eirolīga ir ļoti sarežģita. Ceļš uz troni būs ļoti grūts. Komandas vadība ir izdarījusi labu darbu starpsezonā, un uzskatu, ka esam vēl stiprāki nekā pagājušajā sezonā." Spēlētājs arī atklāja, ka kluba mērķis šosezon ir izcīnīt gan Spānijas kausu, gan Spānijas čempiontitulu, gan Eirolīgas trofeju.

Izmantotie resursi:
www.acb.com

     [+] [-]

, 2007-10-31 12:24, pirms 17 gadiem
Iegūt Spānijas kausu, Spānijas čempiontitulu, gan Eirolīgas trofeju būs ļoti, ļoti grūti. Laikam tomēr vajag izvēlēties mazāk mērķus, jo savādāk var nepietikt spēka un beigās nebūs ne Spānijas čempiontituls, ne Spānijas kauss, ne Eirolīgas trofeja (šeit uzskatu ir minimālas izredzes).

  +1 [+] [-]

, 2007-10-31 13:01, pirms 17 gadiem
Tu jau esi vēsture...