Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Gabrāns: "Tagad ir vieglāk spēlēt"

Šodien intervijā radio "SWH" basketbola kluba "Ventspils" saspēles vadītājs Raimonds Gabrāns dalījās iespaidos par savu jauno lomu, galveno treneri un par nākamo spēli.

Pirms dažām nedēļām BK "Ventspils" atlaida amerikāņu saspēles vadītāju Džonu Gilkristu, kas, savukārt, palielināja pašmāju pirmā numura Raimonda Gabrāna spēles laiku. Pats spēlētājs uzskata, ka no viņa skatpunkta, šis gājiens ir bijis ar pozitīvu zīmi: "Manuprāt, tas nāca par labu. Par kļūdām tā nav jāuztraucas kā pirms tam bija. Katrā ziņā, man tagad ir vieglāk spēlēt."

Šogad "Ventspili" trenē slovēņu speciālists Gašpers Okorns, kurš pašreiz ir savas trenera karjeras sākuma daļā. Gabrānam nav sliktu vārdu par Okornu: "Neko sliktu pagaidām nevaru teikt. Jauns treneris, tāpēc varbūt kaut kur pieredze trūkst, bet tikai vadot komandu to pieredzi var iegūt. Treniņi vasarā bija grūti, tos izturējām, tagad ir mazliet vieglāk. Fiziski komanda jūtas labi tagad. Taktiskajā ziņā mēs ļoti labi sagatavojamies spēlēm, tieši analītiskajā ziņā. Vēl jau viss priekšā."

Ventspilniekiem šosezon nācies piedzīvot pāris zaudējumus spēles galotnē, pie kuriem, kā uzskata Gabrāns, vainīgi vien bijuši paši spēlētāji: "Sākumā mums varbūt arī nepaveicās, tās spēles, kur mēs zaudējām spēles galotnē. Tās bija, es uzskatu, visas bija jāņem. Varbūt pret "Rytas" tā nebija, bet pret Šauļiem, "Baronu" un arī ASK - tās visas bija mūsu spēles. Paši vien vainīgi. Ar katru dienu, katru treniņu, katru spēli labāk saprotamies un arī rezultāts paliek arvien labāks."

Sestdien Kurzemes klubs aizvadīs Baltijas Basketbola līgas spēli Kauņā, kur tiksies ar "Žalgiri". Gabrāns sola, ka komanda cīnīsies: "Kā tūristi noteikti neesam atbraukuši. Arī treneris pateica, ka pietiek respektēt tos pretiniekus, ir jācīnās. Protams, "Žalgiris" ir spēcīga komanda, to neviens nenoliedz. Visādi tā spēle var iet, varbūt labāk, varbūt sliktāk, bet tāda atbraukšana, pazaudēšana, kā saka, "numura atsišana" noteikti nebūs."

Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-30 23:22, pirms 17 gadiem
taada nedrošiiba jau ir deeļ tiem saspeles vaditajiem - ja nu kaadam trauma(tfu,tfu)....kaadu nigeeru tomeer vaidzeetu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-11-30 23:40, pirms 17 gadiem
si sezona vinam nak par labu gus lielu pieredzi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-12-01 00:04, pirms 17 gadiem
lai gan vinsh ir jauns, bet pieredze vinam jau arii ir, vinsh jau dabuuja izspeeleeties gulbenee. cik sezonas no vietas vinsh speeleeja 30 minutes spelee!!!

  +3 [+] [-]

, 2007-12-01 00:28, pirms 17 gadiem
Gabijs ir klasisks speletajs, bet diemzhel vinjam nav tads ists laukuma redzejums ka pirmajam numuram. Ta teikt nav elegantas negaiditas piespeles bet gan prognozejamas pec kombinacijam, shavka improvizacija.
Ja runa par situaciju ka ir 3 speletaji tad jaunais krievs esot tehniski vislabakais no shobrid 3 esoshajiem, tachu ir problemas vinjam ar veselibu ko vinjsh sakuma slepa un tikai pec veselibas parbaudem to klubs atklaja! ja aizsardziba viss ir ok tad uzbrukuma krievinjsh baidas eksperimentet ar savu celi!
Bet ka Okorns teica tad mums ir vel laiks iepirkt kadu papildinajumu jo sezona shobrid ir tikai sakusie un transferas tirgu vel ir kadu laizinju atljautas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-12-01 01:41, pirms 17 gadiem
Nu nezinu viss, kādi bija tie argumenti, kas lika Gabrānam R tā runāt, bet noteikti, ka viņam sanāk spēlēt vairāk un atbildīgāk - tas jau vien ir viens milzīgs ieguvums viņam personīgi un NOTEITKI arī klubam kupumā nākotnē!

  +1 [+] [-]

, 2007-12-01 01:57, pirms 17 gadiem
Manas domas ka Ventspils sarupes parsteugumu un vinnes
Pedeja likaa ljoti stabili spele un ar verojamu progresu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-01 09:11, pirms 17 gadiem
gabijs monstrs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-12-01 16:05, pirms 17 gadiem
Robis bija un ir labaaks R.Miglinieku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja