Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Cavaliers" pabiedē Varežao un Pavloviču

Klīvlendas "Cavaliers", nespējot vienoties ar Aleksandru Pavloviču un Andersonu Varežao, maiņas rezultātā ar Ņūorleānas "Hornets" ieguvusi uzbrucēju Sedriku Simonsu, pretī atdodot aizsargu Deividu Vesliju.

21 gadu veco Simonsu "Hornets" izvēlējās ar 16. kārtas numuru 2006.gada draftā. Jau savā pirmajā sezonā uzbrucējs laukumā devās 43 spēlēs, 12 minūtēs vidēji atzīmējoties ar 2,9 gūtiem punktiem un izcīnītām 2,5 atlēkušajām bumbām.

"Sedriks ir jauns un talantīgs spēlētājs," atzina "Cavaliers" ģenerālmenedžeris Danijs Ferijs. "Tas ietilpst komandas ilgstpējīgā attīstībā."

Savukārt, Deivids Veslijs iepriekšējā sezonā laukumā izgāja 35 spēlēs, kurās vidēji guva 2,5 punktus un atdeva 1,1 rezultatīvu piespēli.

Jau ziņojām, ka komanda aizvakar parakstīja līgumu ar aizsargu Devinu Braunu, kurš 2006/07.gada sezonā "Hornets" rindās vidēji mačā atzīmējās ar 11,6 punktiem, 4,3 bumbām zem groziem un 2,6 rezultatīvām piespēlēm.

Abus iepriekš noslēgtos līgumus var devēt par ģenerālmenedžera "B" plānu, proti, situācijā, kad neizdodas noslēgt līgumu ar Pavloviču un Varežao, censties atrast aizvietotājus. Tomēr joprojām aktuāla ir līguma pagarināšana gan ar serbu, gan ar brazīliešu talantu, kas deva lielu ieguldījumu komandas nokļūšanā līdz konferences finālam iepriekšējā sezonā.

Neapmierināts ar izveidojušos situācija ir Saša Pavlovičs, kurš pat apsver iespēju neierasties pirmdien uz pirmo officiālo treniņu. Pašlaik spēlētājs uzturas Eiropā.

Izmantotie resursi:
www.realgm.com

     [+] [-]

, 2007-09-30 11:08, pirms 17 gadiem
ceru, ka atrāk būs iespēja izlabot savas kļūdas, rakstīju pa tiešo un ir sanākuši pietiekami daudz brāķa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-30 17:46, pirms 17 gadiem
nu ta4u lai paraksta ligumus ar tiem abiem vispirms