Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Batjē jāizlaiž visa sezona

Smagu robu sastāvā "guvis" Nacionālās basketbola asociācijas klubs Orlando "Magic" - paziņots, ka pēc drīzumā paredzētās pleca operācijas, visticamāk, visu nākamo nāksies izlaist spēka uzbrucējam Tonijam Batjē.

31 gadus vecais Batjē plecu savainoja pirms divām nedēļām, treniņa laikā mēģinot nobloķēt komandas biedru Dvaitu Hovardu. "Mēs mēģinājām atrast citus variantus, lai plecu atgrieztu ierindā. Taču izskatās, ka der tikai operācija," tā par traumas nopietnību izteicies pats Batjē.

Batjē, kurš NBA aizvadījis 10 sezonas, pagājušogad Orlando kluba rindās laukumā izgājis 66 spēlēs, visas uzsākot starta pieciniekā. Ik spēli laukumā pavadot 23.9 minūtes, Batjē paspējis izcelties ar gūtiem 6.1 punktiem, kā arī izcīnītām 5.2 atlēkušajām bumbām un 0.4 bloķētiem metieniem. Savas karjeras laikā 2.11 metrus garais uzbrucējs spēlējis arī Denveras "Nuggets", Bostonas "Celtics" un Klīvlendas "Cavaliers" sastāvos.

Līdz ar šo traumu vēl vairāk palielinājušās "Magic" problēmas "garajā galā", kas aktuālas kļuva pēc Darko Miličiča aiziešanas no komandas. Tiek lēsts, ka nākamsezon spēli starta pieciniekā spēka uzbrucēja postenī nāksies uzsākt Rašīdam Luisam, vieglā uzbrucēja vietu atbrīvojot Hedo Turkoglu. Iespējams, ka tajā tiks atgriezts arī Dvaits Hovards. Šajā gadījumā centra pozīcijā vieta sākumsastāvā visticamāk tiks atvēlēta komandas jaunieguvumam Adonalam Foilam.

Izmantotie resursi:
www.orlandosentinel.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-30 18:35, pirms 17 gadiem
Njaa..izskataas, ka Foilam vismaz speeles laika zinjaa shis tomeer buus veiksmiigs gads..

     [+] [-]

, 2007-10-01 10:42, pirms 17 gadiem
pareizi- TONIJS BATĪ (betī)...

sākumsastāvs- Dwight Howard, Rashards Lewis, Hedo Turkoglu, Jameer Nelson, Carlos Arroyo- kaadaas 60% spēlēs.

     [+] [-]

, 2007-10-01 14:07, pirms 17 gadiem
Ja Luiss speles ka 4 numurs, vinam bus gruti aizsardībā, bet uzbrukumā pārvars.