Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Renesess trenēs "Unicaja"

Renesess trenēs "Unicaja"
Aito Garsija Renesess
Foto: Itar-Tass

Spānijas augstākās basketbola līgas klubu Malagas "Unicaja" nākamsezon trenēs Aito Garsija Renesess, kurš šovasar bija Spānijas vīriešu izlases galvenais treneris Pekinas Olimpiskajās spēlēs.

Pagājušajā sezonā Renesess vadīja Badalonas "Joventut" klubu, ar ko viņš triumfēja ULEB kausā. 62 gadus vecais spāņu speciālists "Joventut" vienībā par bija strādājis no 2003. gada. Pirms tam Renesess no 1985. līdz 2002. gadam strādāja Barselonas klubā. Izņemot laika posmu no 1990. līdz 1992. gadam, kad Renesess bija "Barca" ģenerālmenedžeris, viņš strādāja par galveno treneri. Pirms 17 pavadītajiem gadiem Barselonā, Renesess strādāja Badalonā - "Joventut" un vēl divos šajās dienās mazpazīstamos klubos.

Šīgada jūnijā Renesess kļuva par Spānijas vīriešu basketbola izlases galveno treneri, aizvietodams Pepū Ernandezu. Renesess aizveda spāņus līdz sudraba medaļai, finālā vien piekāpjoties ASV izlasei.

Izmantotie resursi:
unicajabaloncesto.com