Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Batista: "Mani pārsteidza Maskavas ziema!"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Batista: "Mani pārsteidza Maskavas ziema!"
Estebans Batista
Foto: AFP

Maskavā ieradies jaunais Krievijas Superlīgas kluba Ļubercu ''Triumph'' centra spēlētājs Estebans Batista. Savā pirmajā sarunā ar žurnālistiem Urugvajas izlases līderis atzina, ka viņu pamatīgi pārsteigusi Maskavas ziema.

''Man patika ''Triumph'' piedāvātie līguma nosacījumi. Esmu ļoti noilgojies pēc basketbola, jo, spēlējot Telavivas ''Maccabi'', laukumā tiku sūtīts reti,'' savā uzrunā teica centra spēlētājs Estebans Batista.

''Uz Maskavu atlidoju no Urugvajas un biju pārsteigts par šeit valdošajiem laikapstākļiem. Lai arī pašlaik neesmu gatavs tādai ziemai, uzskatu, ka ar laiku pieradīšu pie aukstuma. Vēl neesmu paspējis iepazīties ar Maskavas pilsētu, taču tuvākajā laikā plānoju apskatīt šīs pilsētas ievērojamākās vietas un apskates objektus,'' par sadzīviskām lietām runāja spēlētājs.

''Krievijas čempionātam līdzi nesekoju, taču zinu Maskavas CSKA komandu, pret ko nācās spēlēt ULEB Eirolīgā. Mana jaunā komanda ir visai jauna, tomēr ar augstiem mērķiem, un es esmu gatavs palīdzēt izvirzītos mērķus sasniegt. Ērtāk jūtos, spēlējot piektā numura pozīcijā, tomēr savas izlases rindās esmu spēlējis arī kā spēka uzbrucējs, lai gan man tas nepatika. Esmu gatavs cīnīties zem groziem, mans spēles stils ir visai agresīvs.''

''Bijušais komandas centrs Nenads Krstičs ir ļoti tehnisks spēlētājs. Centīšos turēties viņa līmenī, tomēr vairāk pievērsīšos spēlei aizsardzībā, vēlos dominēt pie groziem un sagādāt pretiniekiem problēmas trīs sekunžu zonā,'' apņēmīgs ir ''Triumph'' jaunieguvums.

Saistītie raksti

Oficiāli: Batista spēlēs Krievijā
Batista no "Maccabi" uz Krieviju

Izmantotie resursi:
sports.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-12-29 21:16, pirms 16 gadiem
Nu baiga jau tagad ziema, redzes ko teiks pie -20.

  +1 [+] [-]

, 2008-12-30 01:47, pirms 16 gadiem
Ziemu te vainos!! Nabags!!
Tas zaljais gurkjis pat Red Lebron nav redzeejis

Vinjam jau buus šitas salšanas variants

P.S. Skype vot tas i LABS!!!!