Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"CSKA" sāk gatavoties

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"CSKA" sāk gatavoties
Tradžans Lengdons
Foto: cskabasket.ru

Gatavošanos gaidāmajai sezonai šodien uzsāka pērnās sezonas Eirolīgas un Krievijas Superlīgas čempioni Maskavas "CSKA", kas pirmo treniņu aizvadīja deviņu basketbolistu sastāvā.

Gatavošanās posms tika uzsākts Maskavā, kur armijnieki trenēsies divas dienas, lai pēc tam pārceltos uz Itāliju. Tur komandai pievienosies Džons Roberts Holdens, Nikoss Ziziss, Ramūns Šiškausks un Zorans Planiničs. Krievijas izlases spēlētāji - Viktors Keiru, Viktors Hrjapa un Aleksejs Savrasenko - klubam pievienosies svētdien Maskavā.

Pirmajā treniņā piedalījās deviņi spēlētāji - septiņi basketbolisti no galvenās komandas (Andrejs Voroncevičs, Aleksandrs Kauns, Erazems Lorbeks, Tradžans Lengdons, Terenss Moriss, Matjazs Smodišs, Aleksejs Šveds) un divi meistarīgākie "CSKA" jaunatnes komandu pārstāvji (Ņikita Barinovs un Maksims Zaharovs). Smodišu joprojām uztrauc nesen gūtais kājas savainojums, tāpēc viņš atšķirībā no citiem komandas biedriem trenējas saudzīgākā režīmā.

Gatavošanās posma pirmajās dienās "CSKA" spēlētāji uzlabos savu fizisko sagatavotību, treniņu laikā strādājot bez basketbola bumbas. Lai nezaudētu metiena izjūtu, praktiski visi Maskavas kluba spēlētāji pēc pirmā treniņa sporta zālē uzkavējās ilgāk, lai atgūtu metiena garšu.

Izmantotie resursi:
cskabasket.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-08-29 19:13, pirms 16 gadiem
Vadis

     [+] [-]

, 2008-08-29 19:16, pirms 16 gadiem
K.Durant rakstīja: Manuprāt CiSKAs nākasezon nevaldīs kā agrāk gan eirolīgā gan krievijā


Un kādi būtu argumenti? Ka pārējie Krievijas klubi sapirkuši labus ārzemniekus? Arī iepriekšējās sezonās tie bija labi... Krievijas čempionātā uzvar tas, kuram ir labāki vietējie spēlētāji, tas jau sen ir pierādīts. Dinamo un Himkiem būs grūti kaut ko likt pretī trio Hrjapa, Savrasneko, Holdens + visam tam vēl piemest klāt Keiru, Voroncēviču, Kaunu... Tākā nedomāju ka CSKA radīsies problēmas ar uzvara pašmāju čempī... Jā, ar Eirolīgu ies grūtāk.

     [+] [-]

, 2008-08-29 19:21, pirms 16 gadiem
K.Durant rakstīja: Manuprāt CiSKAs nākasezon nevaldīs kā agrāk gan eirolīgā gan krievijā

CSKA daudzi spēlētāji, jau kopā spēlē ilgu laiku un viņi zin, ko treners gaida no katra, tāpēc zvaigžņots sastāvs vēl neko nedod.

  -1 [+] [-]

, 2008-08-29 19:24, pirms 16 gadiem
RUBEN rakstīja: Un kādi būtu argumenti? Ka pārējie Krievijas klubi sapirkuši labus ārzemniekus? Arī iepriekšējās sezonās tie bija labi... Krievijas čempionātā uzvar tas, kuram ir labāki vietējie spēlētāji, tas jau sen ir pierādīts. Dinamo un Himkiem būs grūti kaut ko likt pretī trio Hrjapa, Savrasneko, Holdens + visam tam vēl piemest klāt Keiru, Voroncēviču, Kaunu... Tākā nedomāju ka CSKA radīsies problēmas ar uzvara pašmāju čempī... Jā, ar Eirolīgu ies grūtāk.

Kaunu un Vorencēviču, varbūt, izīrēs "Spartakam".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-08-31 13:09, pirms 16 gadiem
patika skatiities,kad plaanais shveds nevareeja neko iemest pret latviju,un muusu pats dairis izskatiijaas daudz labaaks par vinju. tikai ar atshkiriiba starp tiem armiju klubiem,kuros vinji speeleee.