Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Ratiņbasketbolisti aizvadījuši 3. kārtas spēles

Jānis Pārums

Aizvadītajā nedēļas nogalē Liepājā norisinājās Latvijas piektā čempionāta ratiņbasketbolā 3. kārtas spēles, bet jūnijā sāksies izšķirošās cīņas par ceļojošo kausu, portālu eSports.lv informēja sacensību organizatori.

A grupā vislabāk veicās Rīgas ASK ratiņbasketbola komandai, kas izcīnīja divas uzvaras. Uzvaras un zaudējumus uz pusēm dalīja "Cēsis", bet "Knašie" palika bez panākumiem.

Savukārt B grupā pie diviem panākumiem tika ISK "Kurzeme". Kurzemnieki arī aizvadīja pārspēli ar A grupas otro labāko komandu "Cēsis", taču piedzīvoja zaudējumu ar 34:45.

Tagad čempionātā atlikuši tikai pusfināli un fināli. Jūnija sākumā notiks noslēdzošās spēles, kurās tiksies A grupas līderi "ASK Rīga ratiņbasketbola komanda" un B grupas līderi ISK "Kurzeme".

Komandas cīnīsies par iekļūšanu finālā un par "LRSF ceļojošo kausu", kas no pagājušā gada sezonas atrodas komandas "Knašie" īpašumā. Tāpat, A grupas komandas ISRK "Cēsis" un "Knašie" savā starpā cīnīsies par vietu lielajā un mazajā finālā.

3. kārtas rezultāti:

Grupa Komandas Rezultāts
A/B ISRK Cēsis - ISK Kurzeme 45:34
A Rīgas ASK r.b.k - Knašie 54:37
B SIC – ISK Kurzeme 16:46
A Rīga ASK r.b.k - ISRK Cēsis 51:35
B SIC - Medņeva 20:0
A ISRK Cēsis - Knašie 45:27
B ISK Kurzeme – Medņeva 20:0

Informāciju sagatavoja:
LRSF

     [+] [-]

, 2008-04-28 15:32, pirms 16 gadiem
iisteniiba riktigs RESPEKT shitiem cilveekiem, kas nenolaizh rokas taadaa situaacijaa un vel speej mochiit basi