Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Brūniņš: "Turpmāk būs vairāk uzvaru"

Brūniņš: "Turpmāk būs vairāk uzvaru"
Artūrs Brūniņš
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Gulbenes basketbola komandas līderis Artūrs Brūniņš izteicies, ka komanda vēl nav saspēlējusies, kas ir viens no iemesliem sezonas sākumā piedzīvotajiem zaudējumiem. Tomēr spēlētājs sola uzlabot komandas rezultātus.

Viens no Gulbenes komandas līderiem Artūrs Brūniņš pēc sestdienas LBL spēles Rīgā, kur viņa pārstāvētā komanda ar 77:114 piekāpās "Baronam", izteicās par komandas kopējo gatavību, kā arī spēles laika pieaugšanu, salīdzinājumā ar pagājušo sezonu: "Protams, ar spēles laiku "ASK/Bukos" esmu ļoti apmierināts, taču tik un tā vairāk domāju par komandas sniegumu. Līdz šim vairākus zaudējumus esam piedzīvojuši tieši spēles galotnēs. Mūsu sastāvā ir pulcēti labi basketbolistu, taču pagaidām vēl nevaram parādīt labāko spēli," secina Brūniņš.

"Neapšaubāmi, ka iegrieza arī trenera Edmunda Valeiko aizņemtība ar darbu Latvijas valstsvienībā, kas ieilga līdz pat septembra vidum. Ar katru maču saspēlētība uzlabojas, un turpmāk mums būs vairāk uzvaru," vairāk panākumus sola Brūniņš.

Izmantotie resursi:
barons.lv

  -1 [+] [-]

, 2008-10-27 14:52, pirms 16 gadiem
nu tāpat būs grūti izrādīt pretestību, vienīgi zemgalei un ķeizarmežam var parādīt zobus, pārējiem LV klubiem tikai formalitāte!

  -1 [+] [-]

, 2008-10-27 15:05, pirms 16 gadiem
Tāpat galvenie pretinieki būs Ķeizari un Zemgale.

  +2 [+] [-]

, 2008-10-27 15:43, pirms 16 gadiem
nu nezinu gan vai tikai Ķeizarmežs un Zemgale...Bukiem ir pa īstam laba komanda savākta..... man liekas kad viņi varētu cīnīties arī ar Liepāju Vefiņu un Valmieru...

  -1 [+] [-]

, 2008-10-27 15:48, pirms 16 gadiem
ookk rakstīja: nu nezinu gan vai tikai Ķeizarmežs un Zemgale...Bukiem ir pa īstam laba komanda savākta..... man liekas kad viņi varētu cīnīties arī ar Liepāju Vefiņu un Valmieru...
Jā ir sastāvs viņiem labs. Taču, kamēr viņi saspēlēsies, tikmēr jau būs gana daudz spēļu zaudēts, lai varētu kautkur augstāk pakāpties. Varbūt kādā atsevišķā spēlē arī izdosies uzvarēt Liepāju, Valmieru vai Vefiņu, bet tāpat galvenie konkurenti paliks Ķeizari un Zemgale.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-27 22:04, pirms 16 gadiem
visi ir tik pesimistiski vienmēr...Buki to Buki šito...Buki redz slikti un vēl nez kādi...nesaprotu, ko var knābāt.. tak atļaujiet vismaz atsperties...nezinu nevienu komandu, kuru nod#$% tik daudz esportā, kā Bukus, sākot ar noliekošiem virsrakstiem, beidzot ar komentiem... Gulbenes faniem ar ir par ko kaunēties - bija iespēja man būt pēdējā Buku-Jelgavas spēlē - publika tiešām izvilka Zemgali. Bija tāda sajūta, kā agrāk, kad Buku līdzjutēji bija slavenākie Latvijā - līdz šai dienai saglabājies ir tikai viens onka. Un pat tad, kad Buki izvirzās vadībā pret stiprākiem pretiniekiem no publikas dzirdama tik vien kā burkšķēšana - kā tādā tirgus laukumā - saprotams, ka džekiem nav viegli spēlēt arī tāpēc, ka publika vnk natūrā noliek savu komandu...publisks fui.

     [+] [-]

, 2008-10-28 07:10, pirms 16 gadiem
un kamdēļ tad komanda nav saspēlējusies ,ja nemaldos tad gulbene viena no pirmajām atsāka treniņus pēc vasaras brīvdienām...???