Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Panathinaikos" cels jaunu arēnu

"Panathinaikos" cels jaunu arēnu
Foto: AFP

Eiropas basketbola grands Atēnu "Panathinaikos" tuvākajā laikā plāno sākt celt jaunu mājas spēļu zāli, kas pēc kluba īpašnieka vārdiem būs viena no modernākajām visā Eiropā.

"Panathinaikos" īpašnieks Jannis Vardinoiannis trešdien paziņoja, ka viņa klubam tuvākajā laikā piederēs "labākais stadions visā Grieķijā". Šis paziņojums nāca pēc līguma parakstīšanas ar Atēnu pilsētu par jauna sporta kompleksa celtniecību. Paredzams, ka celtniecība ilgs 19 mēnešus un tā "Panathinaikos" izmaksās 90 miljonus eiro. Šajā kompleksā bāzēsies "Panathinaikos" basketbola un volejbola komandas.

"Atēnu komandai būs stadions, kādu tā ir pelnījusi - labākais Grieķijā un viens no labākajiem Eiropā," tā kluba īpašnieks, kurš arī minēja, ka "Panathinaikos" ir labākais, patīk tas vai nē. Pašreiz "Panathinaikos" savas mājas spēles aizvada Atēnu Olimpiskajā sporta kompleksā, kas tika celts 2004. gada Atēnu Olimpisko spēļu vajadzībām. Tā ietilpība uz basketbola spēlēm ir nepilni 19 tūkstoši skatītāju.

Izmantotie resursi:
www.proexposure.com

  +2 [+] [-]

, 2008-02-27 22:35, pirms 17 gadiem
kas tad vainas, kuraa speelee tagad?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-27 22:44, pirms 17 gadiem
kas tad vainas, kuraa speelee tagad?


gribas avu, personisko..