Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Migliniekam otrā uzvara

Migliniekam otrā uzvara
Igors Miglinieks
Foto: bc.donetsk.ua

Sestdien Ukrainas Superlīgas spēlē Igora Miglinieka vadītā Doņeckas komanda ar 95:80 pārspēja Južnijas "Himik". Tā bija Doņeckas otrā uzvara Ukrainas Superlīgā šosezon.

Rezultatīvākais doņeckiešiem kārtējo reizi bija komandas līderis un dārgākais spēlētājs P. Dž. Takers, kurš izcēlās ar 30 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām. 16 punkti Igoram Džokičam, bet 14 - Andresam Rodrigezam. Savukārt zaudētājiem Južnijas "Himik" rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Saša Bratičs, bet 15 punti Goranam Čakičam.

Igora Miglinieka pēcspēles komentārs

Pašreiz Ukrainas Superlīgas čempionātā, kurā šogad piedalās astoņas komandas, Doņecka ar divām uzvarām un diviem zaudējumiem atrodas dalītā 3. līdz 6. vietā. Šogad Superlīgā piedalās tikai astoņas komandas, jo pirms sezonas Ukrainas basketbolā notika sava veida apvērsums, kā rezultātā radās jauna līgā - Ukrainas Basketbola līga (UBL), kur piedalās desmit komandas, no kurām vairākas pagājušajā gadā startēja Superlīgā.

Nākamo spēli Doņecka aizvadīs jau otrdien, 28. oktobrī, kad Ukrainas kausa izcīņā savā laukumā uzņems ar "Koksohim-Stal".

Izmantotie resursi:
eurobasket.com

  -1 [+] [-]

, 2008-10-26 22:03, pirms 16 gadiem
ibio,kad atlaidiis?

     [+] [-]

, 2008-10-27 13:26, pirms 16 gadiem
Brīnums par Igoru, Himik nemaz nav švaks, Jaunais Gads Ukrainā laikam garantēts. Liekas, ka Ukrainā spēlē tikai leģionāri, ko maksāt ir, bet hatās bieži tautai ko rīt nav.