Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Trifunovičs: ''Pirmā spēle vienmēr ir grūta''

Viļņas ''Lietuvos rytas'' galvenais treneris Aleksandrs Trifunovičs pēc izcīnītās uzvaras ULEB Eirolīgas spēlē Milānā ar vietējo ''Armani Jeans'' (83:76) atzina, ka viņa padotie neparādīja savu labāko spēli, taču pirmā spēle vienmēr ir grūta.

''Pirmās spēles vienmēr ir grūtas. Manuprāt treneru maiņa iespaidoja Milānas komandu. Mēs gribējām labi nospēlēt visu spēli, mēs kontrolējām cīņu zem groziem, bet pretinieki mūs spēja panākt ar saviem iespaidīgajiem tālmetieniem. Mūsu komanda nespēlējām labi, taču nosargājām spēles intensivitāti'', - runāja ''Lietuvos rytas'' stratēģis.

Basketbola speciālists no Serbijas nežēloja komplimentus Marijonam Petrāvičam, kurš savā 28. dzimšanas dienā guva 28 punktus, pārtvēra trīs bumbas, kā arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas. ''Marijons Petrāvičs laikam aizvadīja savu labāko spēli. Pirms sezonas viņam bija nelielas problēmas, taču viņš ļoti smagi strādā. Šovakar viņš mums ļoti palīdzēja dominēt laukumā'' - apgalvoja Trifunovičs.

Spēles varonis Petrāvičs apgalvoja, ka šī uzvara ir bijusi nozīmīga un dos papildus motivāciju turpmākajās spēlēs. ''Treneris mums ieteica īpaši labi spēlēt aizsardzībā, mēs tā arī darījām. Tieši tādēļ atšķīrās mūsu uzbrukums spēles pirmajā un otrajā daļā. Uzvara izbraukumā vienmēr ir ļoti svarīga, īpaši Eirolīgā, tādēļ esam apmierināti'', - apgalvoja Petrāvičs.

''Armani Jeans'' galvenais treneris Atilio Kajs pēc zaudējuma savus padotos nevainoja. ''Domāju, ka jārunā par divām ļoti atšķirīgām spēlēm, jo pirmā un otrā spēles daļa krasi atšķīrās. Mūsu komanda parādīja raksturu un likvidēja 18 punktu deficītu. Ļoti intensīvi darbojāmies aizsardzībā, taču mums vajag lielāku uzmanību pievērst cīņai zem groziem. Ceturtajā ceturtdaļā mums lieliski izdevās zonas aizsardzība, taču sāncenši izcīnīja svarīgas atlēkušās bumbas, kas ļāva metienus atkārtot. Uzskatu, ka bija jānosargā koncentrācija, kura mums bija mača otrajā daļā un vajag turpināt strādāt, lai mēs progresētu kā komanda'', - runāja ''Armani Jeans'' stratēģis.

Izmantotie resursi:
www.krepsinis.net

  -1 [+] [-]

, 2007-10-26 17:04, pirms 17 gadiem
Atilio Kajam neveikmsīga debija pie "AJ" stūres, nu pagalam švaks starts, iespējams, iepriekšējā galvenā trenera un GM galvas nav vienīgās kas varētu ripot šajā sezonā.

Trifunovičam jau vajadzētu uzslavēt savus večus, uzvarēt izbraukumā tomēr ir ievērības cienīgs pasākums.

  +1 [+] [-]

, 2007-10-26 17:09, pirms 17 gadiem
''Lietuvos rytas'' vakar atstāja ļoti labu iespaidu, īpaši jāizceļ priekšējā līnija! Petrāvičus bija vienkārši fantastisks...