Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Rīgā ciemosies FIBA prezidents

Lai tiktos ar premjeru Ivaru Godmani un Latvijas Basketbola savienības (LBS) prezidentu Ojāru Kehri, svētdien Rīgā ieradīsies Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eiropas reģiona prezidents Georgs Vassilakopulos. Amatpersonas parakstīs sadarbības līgumus 2009. gada Eiropas čempionāta sievietēm organizēšanai Latvijā.

"Šis čempionāts, manuprāt, būs 2009. gada nozīmīgākais starptautiskais sporta notikums Latvijā. Mūsu nacionālā sieviešu basketbola izlase ir apliecinājusi savu piederību Eiropas sieviešu basketbola elitei, un mēs, Latvijas Basketbola savienība, turpināsim strādāt pie tā, lai veicinātu sieviešu basketbola popularitātes atdzimšanu mūsu valstī," uzsver Kehris.

Vizītes laikā FIBA pārstāvis tiksies ar Valsts prezidentu Valdi Zatleru, izglītības un zinātnes ministri Tatjanu Koķi un LBS vadību.

Atgādināsim, ka 19. februārī, Ministru Kabinetā (MK) tika izdots rīkojums par darba grupas izveidi 2009. gada Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm organizēšanas uzraudzībai. Šī darba grupa izveidota, lai sekmētu valsts pārvaldes sadarbību ar 2009. gada Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm organizatoriem, nodrošinātu Ministru kabineta (MK) regulāru informēšanu par čempionāta organizēšanas gaitu, kā arī pārraudzītu čempionāta organizēšanai piešķirto valsts finanšu līdzekļu izlietojumu.

Darba grupas sastāvā iekļauti pārstāvji no Izglītības un zinātnes ministrijas, Finanšu ministrijas, Ārlietu ministrijas, Veselības ministrijas, Iekšlietu ministrijas, Satiksmes ministrijas, kā arī čempionāta organizēšanā un sagatavošanā iesaistītajām pusēm, savukārt darba grupas vadītāja pienākumus pildīs pats Ministru prezidents Ivars Godmanis.

Informāciju sagatavoja:
LBS preses sekretāre Dace Avena

Slēpts komentārs: Laurāns

  +3 [+] [-]

, 2008-02-26 11:41, pirms 17 gadiem
FIBA nav nekāds sakars ar ULEB...

  +6 [+] [-]

, 2008-02-26 11:46, pirms 17 gadiem
laurans diezgan apdavinats!

  +4 [+] [-]

, 2008-02-26 12:03, pirms 17 gadiem
....laurans diezgan apdāvināts!....

Lai neteiktu vairāk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-26 15:12, pirms 17 gadiem
Ir OK

     [+] [-]

, 2008-02-26 17:07, pirms 17 gadiem
vaidzētu mums 2. lielu Halli , lai varētu vēl vienu Hokeja čempi uzrīkot , un noteikti varētu mēģināt arī basītī Eč , vai pat Pč! savu fanu priekšā mēs būtu neapturami