Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Grigs: "Patīkami pārspēt Mesinu un Obradoviču"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Grigs: "Patīkami pārspēt Mesinu un Obradoviču"
"Žalgiris" priecājas par iegūto kausu
Foto: AP

Kauņas "Žalgira" basketbola kluba galvenais treneris paudis savu apmierinātību ar komandas triumfu Aleksandra Gomeļska piemiņas turnīrā.

"Šeit bija savākušies ļoti spēcīgi klubi, kaut arī vēl nesasnieguši optimālo kondīciju. Neskatoties uz to, visi grib uzvarēt, tas ir lieliski, jo tādā veidā var norūdīt komandas raksturu. Komanda var būt labi sagatavota gan tehniski, gan fiziski, taču bez rakstura uzvarēt nav iespējams.

Šī būs jau mana trešā sezona Eirolīgā, taču es jebkurā gadījumā uzskatu sevi par jaunu treneri, tādēļ man ir īpaši patīkami sacensties ar tādiem treneriem kā Mesina un Obradovičs, pie tam, vēl šad tad uzvarēt viņus. Es neesmu gājis pie viņiem mācīties, taču vienalga uzskatu viņus par saviem skolotājiem, kurus uzvarēt ir ļoti patīkami."

Izmantotie resursi:
championat.ru