Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

''Galatasaray'' pastiprina savas rindas

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Turcijas augstākās līgas komanda ''Galatsaray'' nopietni pastiprinājusi savas rindas, noslēdzot līgumu ar bijušo Jūtas ''Jazz'' saspēles vadītāju Dī Braunu, ar kuru ''Jazz'' nevēlējās noslēgt jaunu līgumu.

Brauns nolēmis savu karjeru turpināt Turcijā, nevis censties pierādīt sevi Jūtas ''Jazz'' treniņnometnē. 185 centimetrus garais Brauns šovasar bija ierobežotais brīvais aģents, bet klubs nevēlējās ar viņu noslēgt jaunu līgumu. Tam par iemeslu kalpo ''Jazz'' saspēles vadītāju pārbagātība - gan Deronam Viljamsam, gan Ronijam Praisam un Džeisonam Hārtam ir līgumi uz nākamo sezonu (abi pēdējie komandai pievienojās tikai šovasar).

Braunam pagājušajā sezona ''Jazz'' sastāvā bija debijas sezona NBA. Viņš laukumā izgāja 49 mačos, katrā no tiem vidēji atzīmējoties ar 1,9 punktiem un 1,7 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
www.espn.com
Foto: AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-25 15:17, pirms 17 gadiem
un ne vārda, ka Dī var nākties izlaist kādu pussezonu dēļ kakla traumas, ko viņš ieguva Okuram uzkrītot uz viņa galvas...auč

     [+] [-]

, 2007-09-25 15:29, pirms 17 gadiem
ar kaklu viss ir ok, jo viņš jau pēc tam vēl uzspēlēja man liekas pret Warriors

bet tā epizode tiešām bija riebīga, varbūt ne tik traka ka Garbahosas un Grīna potīšu izmežģijumi, bet uz to pusi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-25 22:49, pirms 17 gadiem
jaa, tad jau driz vares apvienot nba ar eiropas komandam pec divi gadi es saku

     [+] [-]

, 2007-09-26 10:25, pirms 17 gadiem
neticu ka apvienos nba ar eiropu.. attaalumi pa lieliem.. plus amiishi vislaik baidaas no teroraktiem, un iisti negrib pamest savas maajas..