Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"VEF Rīga" spēlētāji: sports ir miera simbols visā pasaulē

Jānis Pārums

"VEF Rīga" spēlētāji: sports ir miera simbols visā pasaulē
"VEF Rīga" spēlētāji un bērni no Gruzijas

Trešdien atsaucoties Rīgas Olimpiskā sporta centra aicinājumam, basketbola kluba "VEF Rīga" spēlētāji un treneri tikās ar karadarbībā Gruzijā cietušajiem bērniem un jauniešiem, kas atrodas divu nedēļu rehabilitācijā Latvijā.

Tikšanās laikā "VEF Rīga" spēlētāji Māris Gulbis, Sandis Silavs, Juris Patmalnieks, Jurijs Aleksejevs, Jānis Gailītis un kluba fiziskās sagatavotības treneris Edgars Buiķis spēlēja ar bērniem basketbolu, kā arī organizēja un piedalījās stafetēs ar dažādiem groza bumbas elementiem.

Pēc kopīgi pavadītā laika sporta zālē gan bērni un jaunieši no Gruzijas, gan "VEF Rīga" kluba pārstāvji bija gandarīti par tikšanos. Spēlētāji novērtēja viesu aktivitāti basketbola laukumā, cīņassparu un vēlmi uzvarēt. Ņemot vērā, ka tikšanās notika tieši ar karadarbībā Gruzijā cietušajiem bērniem, vefieši pēc pasākuma arī uzsvēra tā simbolisko nozīmi, piebilstot, ka sports ir miera simbols visā pasaulē.

Jau ziņots, ka 13.septembrī Latvijā uz divu nedēļu ilgu sociālo rehabilitāciju ieradās 30 bērni un jaunieši no Gruzijas. Bērni ir karadarbības Gruzijā upuri, kuri ilgstoši atrodas bēgļu statusā ārpus savām pastāvīgajām dzīvesvietām. Rehabilitācija tiek veikta Sociālās integrācijas valsts aģentūras iestādē Jaundubultos.

Informāciju sagatavoja:
Laila Spaliņa, BK VEF Rīga PR konsultante

  +2 [+] [-]

, 2008-09-24 18:01, pirms 16 gadiem
For Free Georgia !

  +2 [+] [-]

, 2008-09-24 18:07, pirms 16 gadiem
Malachi vefins

  -1 [+] [-]

, 2008-09-24 20:57, pirms 16 gadiem
a vef speeletaajiem ir izmaksaatas algas???

  +2 [+] [-]

, 2008-09-24 20:58, pirms 16 gadiem
iversons rakstīja: a vef speeletaajiem ir izmaksaatas algas???
a kamdēļ tāds jautājums?????