Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Holdens: "Kodols ir saglabājies"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Holdens: "Kodols ir saglabājies"
Džons Roberts Holdens
Foto: AFP

Maskavas "CSKA" basketbola kluba aizsargs Džons Roberts Holdens uzskata, ka vēl ir pāragri runāt, vai klubs šosezon būs tikpat spēcīgs kā pagājušajā sezonā.

"Par to vēl ir pāragri spriest. Mēs esam saglabājuši pagājušās sezonas pamatkodolu, komandā ir palicis gan Tredžans [Lengdons], gan Ramūns [Šiškausks], gan arī Matjazs [Smodišs]. Viņi, manuprāt, ir labākie sava ampluā spēlētāji Eiropā. Lielā mērā tieši no viņiem ir atkarīga visa komandas spēle.

Protams, ka bez Teo [Papalukasa], kā arī Deivida Andersena komanda vairs nebūs tāda pati, kāda bija agrāk, taču, jāatzīst, ka arī komandas jaunieguvumi ir lieliski spēlētāji. Gan Kauns, ka Keiru, gan arī Erazms Lorbeks. Vispār izskatās, ka abi slovēņi Lorbeks un Smodišs lieliski saprot viens otru," intervijā avīzei "Спорт день за днём" pastāstīja pats Holdens.

Izmantotie resursi:
championat.ru