Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Cēsis" veic pārrunas ar Francijas izlases centra spēlētāju

Jānis Pārums

"Cēsis" veic pārrunas ar Francijas izlases centra spēlētāju
Sandra Dižona
Foto: AFP

Lai pabeigtu sastāva komplektāciju, sporta kluba "Cēsis" sieviešu basketbola komanda uzsākusi pārrunas par Francijas izlases centra spēlētājas Sandras Dižonas pievienošanos klubam.

Dižona ir 32 gadus veca un 1.95 metrus gara. Basketbolistei izteikts piedāvājums un līdz nākamās nedēļas sākumam vajadzētu būt atbildei vai spēlētāja pievienosies Cēsu komandai. Šo sezonu basketbolistei vajadzēja sākt "Moscow" komandas rindās Krievijā, taču klubs bankrotēja un spēlētāja palikusi bez darba.

Tikmēr jau rīt un parīt cēsnieces aizvadīs divas pārbaudes spēles ar "Turība" komandu. Rīt spēle notiks biznesa augstskolas "Turība" sporta zālē (sākums pulksten 17:30), bet piektdien 18:30 abas komandas atkārtoti tiksies Cēsīs, 2. pamatskolas sporta zālē.

Informāciju sagatavoja
Dāvis Dedumets, SK "Cēsis" preses sekretārs

  +9 [+] [-]

, 2008-09-24 19:16, pirms 16 gadiem
Kā diena sākas ar rīta kafiju vai beidzas ar sātīgām vakariņām, tā Krišjānis ik dienu piesaista Cēsu klubam pa jaunai spēlētājai! Un apetīte rodas ēdot...Labu apetīti arī turpmāk!

  +3 [+] [-]

, 2008-09-24 19:35, pirms 16 gadiem
ja ieguus savaa iipashumaa, tad arii ceesu vajaka vieta buus neitralizeeta!

     [+] [-]

, 2008-09-24 19:38, pirms 16 gadiem
Marions rakstīja: Kā diena sākas ar rīta kafiju vai beidzas ar sātīgām vakariņām, tā Krišjānis ik dienu piesaista Cēsu klubam pa jaunai spēlētājai! Un apetīte rodas ēdot...Labu apetīti arī turpmāk!
Spēcīgi vardi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja