Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

''Efes Pilsen'' vienojas ar Pennu

Stambulas ''Efes Pilsen'' atraduši aizvietotāju saspēles vadītāja pozīcijā Rašadam Raitam, kurš ceļgala savainojuma dēļ nespēlēs vismaz divus mēnešus, parakstot līgumu ar vienu no labākajiem Eirolīgas šīs pozīcijas spēlētājiem Skūniju Pennu.

Jāatzīmē, ka Raits traumu ieguva pagājušās otrdienas spēlē pret citu Stambulas klubu ''Fenerbache''.

30 gadus vecais un 180 centimetrus garais Penns pērn pārstāvēja Pireju ''Olympiacos'', kuru rindās 22 aizvadītajās spēlēs Eirolīgā vidēji guva 11,9 punktus un iedeva 3,4 rezultatīvas piespēles.

Aizsargam ''Efes Pilsen'' Eirolīgā būs jau ceturtais klubs pēc ''Olympiacos'', Zagrebas ''Cibona'' un Pezaro ''Scavolini''. Tāpat Penns ir pārstāvējis Triestes ''Pallacanestro'', Romas ''Lottomatica'', Belgradas ''Crvena Zvezda'' un Kozanas ''Makedonikos''.

Savas karjeras laikā Eirolīgā Penns ir iedevis 230 rezultatīvas piespēles un pārtvēris 135 bumbas, kas ir attiecīgi 22. un 18. labākais rādītājs līgas vēsturē.

Izmantotie resursi:
www.euroleague.net

     [+] [-]

, 2007-10-22 17:38, pirms 17 gadiem
Šitas ir labs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja