Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Šiauliai" stiprinās un trenēsies Latvijā

Andrejs Siliņš

"Šiauliai" stiprinās un trenēsies Latvijā
Brendons Brauns

Baltijas Basketbola līgas (BBL) lietuviešu klubs "Šiauliai" parakstījis līgumu ar amerikāņu uzbrucēju Brendonu Braunu. Jaunnedēļ Šauļu komanda turpinās gatavošanos jaunajai sezonai treniņnometnē Latvijā.

23 gadus vecais un 203 centimetrus garais Brauns aizvadītajā sezonā NCAA 2. divīzijas komandas Sanbernardino "Coyotes" rindās vidēji mačā guva 21,5 punktus, izcīnīja 8,7 atlēkušās bumbas, kā arī bloķēja 1,5 pretinieku metienus. "Brendons ir ļoti spēcīgs pastiprinājums mūsu komandai," sacīja Šauļu komandas galvenais treneris Antans Sireika. "Auguma centimetru trūkumu groza apakšā viņš kompensē ar cīņassparu un enerģiju."

"Coyotes" komandas galvenais treneris Džefs Olivers neslēpj sarūgtinājumu par Brauna izvēli neturpināt studijas un uzsākt profesionāļa karjeru: "Tas ir liels šoks. Nevaru iedomāties, kā spēsim kompensēt 21 punktu un deviņas atlēkušās bumbas katrā spēlē, ko viņš mums deva." Pēc tam, kad savulaik "Coyotes" pievienojās Brauns, komanda no negatīvas sezonas bilances nākamajā sezonā izcīnīja 20 uzvaras 26 spēlēs.

Basketbolists Viļņas lidostā ieradīsies sestdien, bet jau pirmdien kopa ar pārējo komandu dosies uz treniņnometni Rīgā. Klubs gan vēl nav pabeidzis komplektāciju - iespējams, ka komandai varētu pievienoties vēl kāds ārzemju basketbolists.

Izmantotie resursi:
krepsinis.net

Slēpts komentārs: kalnigais