Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Retlifs atgriežas Filadelfijā

Retlifs atgriežas Filadelfijā
Teo Retlifs
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas klubs Filadelfijas "76ers" parakstījis līgumu uz vienu sezonu ar centru Teo Retlfiju, kurš šajā komandā spēlēja pirms pāris gadiem.

Paredzams, ka nākamajā sezonā Retlifs saņems līgas minimālo algu viņa pieredzes spēlētājam (jo vairāk sezonas NBA, jo lielāka minimālā alga), kas ir 1,4 miljoni ASV dolāru. "Mēs esam ļoti priecīgi par iespēju parakstīt tāda kalibra spēlētāju kā Teo. Viņš ir īsts profesionālis, laukumā un ārpus tā, kurš papildinās mūsu garo galo, kā arī būs labs padomu devējs jaunajiem spēlētājiem," tā izteicās Filadelfijas ģenerālmenedžeris Eds Stefanskis.

35 gadus vecais centrs pagājušo sezonu iesāka Minesotā, bet noslēdza Detroitas "Pistons" rindās, kur vidēji spēlē laukumā pavadītajās 13,9 minūtes guva trīs punktus un izcīnīja 3,1 atlēkušo bumbu. Labākā sezona spēlētājam bija 2000./2001., kad "76ers" sastāvā Retlifs vidēji spēlē guva 12,4 punktus, izcīnīja 8,3 atlēkušās bumbas un bloķēja 3,7 pretinieku metienus. Tajā sezona Retlifs tika iekļauts starp NBA Zvaigžņu spēles dalībniekiem, bet savainojuma dēļ tajā nepiedalījās.

Izmantotie resursi:
nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-21 11:50, pirms 16 gadiem
Piz..., stati labakaja sezona gandriz tadi pashi kaa AB, un all star, a andrim bolt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-08-21 13:10, pirms 16 gadiem
ļoti labs metienu bloķētājs!