Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Zavacks spēlēs ''Lietuvos rytas''?

Zavacks spēlēs ''Lietuvos rytas''?
Donats Zavacks priecājas pēc izcīnītās
trešās vietas Lietuvas basketbola līgā.
Foto: Scanpix

Viļņas ''Lietuvos rytas'' klubs noslēdzis līgumu ar Lietuvas basketbola līgas (LKL) regulārās sezonas vērtīgāko spēlētāju Donatu Zavacku - ziņo lrytas.lt. Tomēr klubs un pats spēlētājs pagaidām tādu informāciju nav apstiprinājis.

Tikai pirms pāris dienām finišēja Lietuvas basketbola līga (LKL), bet Lietuvas vicečempioni jau aktīvi komplektē sastāvu nākamajai sezonai. Šodien tika paziņots, ka ''Lietuvos rytas'' komanda ir vienojusies ar "Šiauliai'' līderi Donatu Zavacku, par pāreju uz galvaspilsētas komandu. Līgums parakstīts uz divām sezonām ar iespēju to pagarināt vēl uz divām (2+2). Tomēr oficiāli klubs šo informāciju pagaidām nav apstiprinājis, šādu informāciju noliedz arī pats spēlētājs.

28 gadus vecais un 203 centimetrus garais spēlētājs šajā sezonā tika atzīts par Lietuvas basketbola līgas (LKL) regulārās sezonas vērtīgāko spēlētāju. Arī viņa statistika runā pati par sevi, jo LKL viņš vidēji izcēlās ar 17,8 punktiem, 2,8 rezultatīvām piespēlēm, 6,8 bumbām zem groziem, kā arī vidējo lietderības koeficientu 19,7.

Izmantotie resursi:
lrytas.lt

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-05-21 12:52, pirms 16 gadiem
Gaidu ziņas no LBL klubiem, par sastāva maiņām. Pēc fināla...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-05-21 14:02, pirms 16 gadiem
visaas valodaas basketbols kaa basketbols,tikai lietuvieshiem kaukaads krepšins
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja