Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Janičenokam desmit punkti

Janičenokam desmit punkti
Kristaps Janičenoks
Foto: reyer.it

Latvijas basketbolists Kristaps Janičenoks aizvadījis pirmo pārbaudes spēli Venēcijas "Reyer" sastāvā, gatavojoties gaidāmajai klubu sezonai. Janičenokam desmit punkti, bet "Reyer" zaudējums ar 75:93 pret "Sassari".

Izšķirošo izrāvienu "Sassari" veica pēdējā ceturtdaļā, gūstot uzvaru ar 93:75. Venēcijas "Reyer" sastāvā pirmo pārbaudes spēli aizvadīja Latvijas basketbolists Kristaps Janičenoks, kurš guva desmit punktus. Detalizētāka statistika no šīs pārbaudes spēles nav pieejama. Nākamo pārbaudes spēli "Reyer" aizvadīs trešdien, kad tiksies ar Imolas vienību.

Janičenokam regulārā sezona sāksies 4. oktobrī, bet tās noslēgums - nākamā gada 2. maijā. "Reyer" mērķis ir Itālijas otrās līgas čempiontituls, kas nodrošinātu vietu pirmajā līgā. Ja tas tiks izdarīts, Janičenoka līgums automātiski pagarināsies uz nākamo sezonu.

Izmantotie resursi:
reyer.it

     [+] [-]

, 2009-09-20 21:19, pirms 15 gadiem
laikam nav fuugas, ja dankot var!

     [+] [-]

, 2009-09-20 22:01, pirms 15 gadiem
berzins aiz kajam pietur