Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Triumph" papildina sastāvu

"Triumph" papildina sastāvu
Alans Andersons

Krievijas piektais spēcīgākais basketbola klubs Ļubercu "Triumf" parakstījuši līgumu ar amerikāņu aizsargu Alanu Andersonu, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja Itālijas klubu Boloņas "Virtus".

198 cm garais Andersons pagājušajā sezonā deviņās Eirolīgas spēlēs Boloņas "Virtus" sastāvā vidēji guva 11,2 punktus un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, bet Itālijas čempionātā vidēji 14,4 punkti un piecas atlēkušās bumbas. 25 gadus vecais basketbolists 2006./2007. gada sezonu pavadīja NBA klubā Šārlotes "Bobcats", kur 17 spēlēs vidēji guva 5,8 punktus, izcīnīja 1,9 atlēkušās bumbas un atdeva 1,2 rezultatīvas piespēles.

Uz gaidāmo sezonu "Triumph", kas startēs arī Eirokausā no kvalifikācijas kārtas, ir līgumi ar Markusu Goriju (pārnācis no Maskavas "CSKA"), Dž. R. Brēmeru (no "Spartak Primorie", Ogņenu Askrabiču, Keremu Tunčeri (no Madrides "Real"), Nenadu Krističu (no Ņūdžersijas "Nets") un vairākiem krievu basketbolistiem.

Izmantotie resursi:
bctriumph.com

Slēpts komentārs: player7

  +3 [+] [-]

, 2008-09-20 23:06, pirms 16 gadiem
player7 rakstīja: Arpraac kads sastaavs TRumfam ... labs pieteikums uz Krievijas 4empionata medeljaam ...KRistič no NBA atnaacis uz taduu klubu?
Kas klubam vainas?

Nauda dara savu...

  +5 [+] [-]

, 2008-09-20 23:20, pirms 16 gadiem
player7 rakstīja: Arpraac kads sastaavs TRumfam ... labs pieteikums uz Krievijas 4empionata medeljaam ...KRistič no NBA atnaacis uz taduu klubu?
Nu Maskavas Dynamo ar nav sūdīgs sastāvs - Jannero Pargo, Arrial McDonal, Hollis Price, Travis Hansen, Bostjan Nachbar, Darjus Lavrinovic, Robertas Javtokas, Sergei Monya, Dmitri Domani...un Blats uz trenera komandtiltiņa