Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Eliss gatavojas sezonai pie boksa trenera

Eliss gatavojas sezonai pie boksa trenera
Monta Eliss
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas kluba Goldensteitas "Warriors" aizsargs Monta Eliss šajā vasarā ļoti cītīgi strādā, lai sagatavotos gaidāmajai sezonai, un pašreiz trenējas pie boksa trenera.

Šovasar Goldensteitas "Warriors" pagarināja līgumu ne tikai ar latviešu centru Andri Biedriņu, bet arī ar aizsargu Monta Elisu, kura līguma vērtība ir 66 miljoni ASV dolāru uz nākamajām sešām sezonām. Eliss gan pēc līguma parakstīšanas nav pārstājis smagi strādāt. Tieši otrādi, jo šovasar 22 gadus vecais spēlētājs piestrādā pie bumbas pārvaldīšanas, kas nākamsezon pēc Barona Deivisa aiziešanas būs viņam vairāk jāveic.

Vēl Elisa dienas kārtībā ir izturības un spēka uzlabošana, ko Oklendā viņš trenē pie boksa trenera Andrē Vorda, kurš izteicis atzinīgus vārdus par Elisu. "Nav treniņu, kas līdzinātos boksa treniņiem. Kad viņam piedāvāja šo ideju (trenēties boksā - aut.), es biju pārsteigts par to, ka no viņa puses nebija vilcināšanās. Visbailīgākā lieta ir tāda, ka viņš kļūs tikai labāks... Kad smags darbs un talants saplūst, notiek lieliskas lietas," tā Vords.

Arī vairāki "Warriors" kluba pārstāvji atklājuši, ka Eliss strādā ļoti smagi, lai būtu augstākajā līmenī. Kad Eliss pievienojās "Warriors", viņš svēra ap 73 kg. Tagad svars sasniedzis 83 kg, bet tauku procents ķermenī palicis tāds pats - ap pieciem, sešiem procentiem. Pie tam lielu darbu prasījusi ceļgalu nostiprināšan, jo Elisam tika veikta ceļgala operācija, kad viņš vēl spēlēja vidusskolā. Tas arī bija viens no iemesliem, kāpēc viņš tika draftēts tikai otrajā kārtā. Taču ar darbu Eliss ir panācis daudz, bet viņš vēlas progresēt vēl, kas ir laba ziņa Goldensteitas "Warriors" faniem.

Izmantotie resursi:
contracostatimes.com

  -2 [+] [-]

, 2008-08-20 12:45, pirms 16 gadiem
Dzirdeeja, ka Kambis ir labaakajaa formaa kaa nekad, un arii gribeeja pameegjinaat!

  +2 [+] [-]

, 2008-08-20 12:45, pirms 16 gadiem
Lai weicas

  -1 [+] [-]

, 2008-08-20 12:46, pirms 16 gadiem
Moss13 rakstīja: Dzirdeeja, ka Kambis ir labaakajaa formaa kaa nekad, un arii gribeeja pameegjinaat!

un viņam viss sākās ar muguras sāpēm..

     [+] [-]

, 2008-08-20 13:24, pirms 16 gadiem
vairāk nba spēlētāji pat sezonas laikā trenējas boksā, taka Monta malacis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-08-20 15:20, pirms 16 gadiem
un?

  +1 [+] [-]

, 2008-08-20 20:20, pirms 16 gadiem
K.Durant rakstīja: Jau aizvakar realgm.com lasīju..

nu malacis...to tu vareji ari neteikt...kas tgd buus ka katrs nakoshais raxtis ko ir aizvaakar lasijis un eedis