Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Metjū Nīlsens atgriezīsies desmit dienu laikā

Metjū Nīlsens atgriezīsies desmit dienu laikā
Metjū Nīlsens apspriežas
ar Robertu Štelmaheru.
Foto: Scanpix

Viļņas ''Lietuvos rytas'' spēlētāji pamazām beidz atgriežas ierastajā režīmā pēc savainojumu ārstēšanas. Vakar Eirolīgas mačā laukumā izgāja Marijons Petrāvičs, bet tuvāko desmit dienu laikā laukumā plāno atgriezties arī Metjū Nīlsens.

Marijons Petrāvičs vakardienas zaudētajā ULEB Eirolīgas mačā Salonikos ar vietējo ''Aris'' komandu laukumā pavadītajās desmit minūtēs pamanījās gūt sešus punktus un sakrāt četras piezīmes.

Cits ''Lietuvos rytas'' basketbolists Matjū Nīlsens laukumā plāno atgriezties desmit dienu laikā. Atgādināsim, ka Metjū Nīlsens savainojumu guva Eirolīgas cīņā ar Malagas ''Unicaja'' vienību un laukumu pameta trešās ceturtdaļas sākumā. Vēlāk medicīniskajās pārbaudēs austrāliešu uzbrucējam konstatēja ahileja cīpslas savainojumu.

30 gadus vecais un 208 centimetrus garais leģionārs šajā sezonā ULEB Eirolīgā vidēji izcēlās ar 9,9 punktiem, 4,8 bumbām zem groziem, kā arī 1,5 rezultatīvu piespēli.

Pagaidām nav zināms, kad laukumā atgriezīsies latviešu saspēles vadītājs Roberts Štelmahers.

Izmantotie resursi:
krepsinis.net