Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Zagreb" izmaiņas treneru sastāvā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Zagreb" izmaiņas treneru sastāvā
Zeļko Pavļicevičs
Foto: www.thehoop.blogspot.com

Viens no Horvātijas spēcīgākajiem klubiem ''KK Zagreb'' veicis izmaiņas treneru korpusā. Neapmierinošo rezultātu dēļ no komandas galvenā trenera amata atkāpies pieredzējušais Zeļko Pavļicevičs, bet viņa vietā stājušies līdzšinējie asistenti Mladens Erjavečs un Denis Bajramovičs.

Pavļiceviča vadītā ''Zagreb'' vienība Adrijas līgas čempionātu uzsākusi ļoti nesekmīgi. Aizvadītajos astoņos mačos izcīnīta viena uzvara, kam sekoja septiņi zaudējumi pēc kārtas.

Būdams neapmierināts ar komandas sniegumu, kluba galvenais treneris pēc zaudējuma ''Zadar'' vienībai (75:110) iesniedza atlūgumu, un ''Zagreb'' vadība to pieņēma bez vilcināšanās.

Komandas direktors apstiprināja, ka klubu turpmāk vadīs Pavļiceviča līdzšinējie asistenti, tomēr tas esot tikai pagaidu variants. Horvāti aktīvi strādā pie jauna trenera nolīgšanas. Tiek baumots, ka vakanto vietu varētu aizpildīt Zmago Sagadins vai Veļko Mrsičs.

Adrijas līgas čempionātā ''KK Zadar" ar vienu uzvaru astoņās spēlēs dala pēdējo vietu ar ''Vojvodina'' komandu, kurai arīdzan ir tāda pati bilance. Pirmajā vietā ar septiņām uzvarām un vienu zaudējumu atrodas ''Crvena Zvezda''.

Izmantotie resursi:
eurobasket.com
thehoop.blogspot.com