Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Lottomatica" un "Montepaschi" sākuši pārliecinoši

"Lottomatica" un "Montepaschi" sākuši pārliecinoši
Brendons Dženingss
Foto: www.basketground.it

Aizvadīta Itālijas Basketbola līgas (Lega A) otrā kārtā un bez zaudējumiem turpina cīnīties vairākas vienības. Šodien sīvā cīņā uzvaru 70:68 izcīnīja Boloņas "La Fortezza" basketbolisti, kas uzveica Milānas "Armani Jeans".

Līdz ar spēles sākumu pārliecinošāki bija mājinieki, Milānas basketbolisti, kas ātri izvirzījās vadībā un turpināja atrauties. Pēc spēlētām divām ceturtdaļām rezultāts uz tablo vēstīja jau plus 14 "Armani" basketbolistiem. Taču viss apgriezās kājām gaisā cīņas otrajā cēlienā, kad viesi no Boloņas punktu pa punktam pietuvojās milāniešiem, veicot izrāvienu pēdējā ceturksnī. No mīnusiem "La Fortezza" panāca neizšķirtu un pašā spēles galotnē nolauza Milānas "Armani", uzvarot 70:68.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Džeoani Gilerme, kurš guva 22 punktus. Produktīvs bija arī saspēles vadītājs Earls Boikinss, kurš guva 17 punktus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles. Zaudētājiem 15 punktus guva itāļu saspēles vadītājs Massimo Bulleri.

Savas otrās uzvaras sezonā izcīnīja arī grandi no Sjēnas un Romas. Čempioni, "Montepaschi" basketbolisti šodien ar rezultātu 81:75 pārspēja Trevīzo "Benneton" vienību. Tiesa cīņa izvērtās diezgan sīva un uzvaru mājinieki izcīnīja vien mača pēdējās minūtēs. Labākais zaļo rindās bija lietuvietis Krištofs Lavrinovičs, kurš guva 19 punktus un izcīnīja sešas bumbas zem groziem. Pa 12 guva kluba jaunieguvums Henriks Domerkants un Šons Stounruks.

Romas "Lottomatica" šodien ar rezultātu 82:58 izbraukumā sagrāva citu Boloņas klubu "Fortitudo", kur pagājušo sezonu aizvadīja Latvijas izlases spēlētājs Kristaps Janičenoks. Jau mača pirmajā ceturtdaļā romieši mājiniekus, "Fortitudo" basketbolistus atstāja gandrīz sausā - 9:24, un līdz ar to, lielā mērā spēles liktenis bija arī izšķirts. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija centrs Primozs Brezečs, kurš guva 19 punktus. Šodien tikai ar trīs punktiem 14 minūtēs atzīmējās amerikāņu talants Brendons Dženigss. Zaudētājiem 19 punktus guva saspēles vadītājs Džozefs Forte.

Itālijas basketbola līga "Lega A"

19. oktobra spēles:

SpēleRezultāts
Fortitudo – Lottomatica 58:82
Armani – La Fortezza 68:70
Montepaschi – Benneton 81:75
Air Avellino – Solsonica 92:80
Premiata Monteg. – Cucine 73:70
Carife – Scavolini 67:76
Eldo – NGC Cantu 62:82
Angelico – Bancertas -

Izmantotie resursi:
legabasket.it

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-10-20 08:45, pirms 16 gadiem
Nu baigi parliecinosi Montepaschi ...a Milanaa bija perkamaa spele