Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

VEF tiksies ar bērniem no Gruzijas

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Trešdien, 24.septembrī, pulksten 11:30 basketbola kluba ''VEF Rīga'' spēlētāji un treneri, atsaucoties Rīgas Olimpiskā sporta centra (OSC) aicinājumam, tiksies ar karadarbībā Gruzijā cietušajiem bērniem un jauniešiem, kas atrodas divu nedēļu rehabilitācijā Latvijā.

Pulksten 10:00 ar autobusu no Jaundubultu Sociālās integrācijas valsts aģentūras iestādes bērni un jaunieši tiks atvesti uz Olimpisko sporta centru Rīgā, Grostonas ielā 6b, lai pavadītu dienu kopā ar izcilajiem vingrotājiem I. Vihrovu un J. Saproņenko, veicot dažādas fiziskas aktivitātes vingrošanas zālē. Tāpat berni spēlēs basketbolu kopā ar "VEF Rīga" basketbolistiem un sertificēta peldēšanas trenera vadībā peldēs Olimpiskā sporta centra peldbaseinā.

Pēc fiziskajām aktivitātēm paredzētas pusdienas sporta centra kafejnīcā, bet pēc tām - ekskursija pa Olimpisko sporta centru.

Šie 30 bērni Latvijā ieradās 13. septembrī, lai izietu divu nedēļu garu rehabilitācijas kursu, kas palīdzēs atgūsties no karadarbību sekām. Rehabilitācijas process sekmīgi norit Sociālās integrācijas valsts aģentūras iestādē Jaundubultos.

Izmantotie resursi:
vefriga.com

     [+] [-]

, 2008-09-19 23:00, pirms 16 gadiem
VEF malači šogad daudz ko labu dara tādās lietās... prieks..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-20 00:49, pirms 16 gadiem
Malači!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja